writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 4.del

clock-img

13.11.2008, 22:06

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Če sem se za prvi maj dobre tri tedne pred PDP-jem podala do Splita pa nisem nič komplicirala, potem tudi sedaj ne bomuser posted image user posted image

Ma ti meni misli bereš!!! Veš, da sem ti hotela točno tole napisati? user posted image

O se še spomniš?user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

13.11.2008, 22:06

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

VALENTINA: kJE PA TIČIŠ??????

A ni rekla, da bo pomagala. user posted image

Ja rekla že............user posted image user posted image user posted image user posted image Sigurno njen možek pozira v kakem sexy spodnjem perilu in je pozabla na rruser posted image

Joj joj babe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... TO PRIDE VČ KSNO...

dej, dej kaj se delaš fino, kar priznaj, pa kako fotko napopajuser posted image

Žal, žal... mam sam dve roki in obe sta kao na tipkovnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2008, 22:07

clock-img

hijenca

pencil-img

4217

hijenca ne bom ti pameti solila, ampak boš ga mogla nekako navadit, da bi šel prej spat. Saj vem, da je lažje reči. Mogoče bo potem lažje, ko bo lazil in tekal okrog. Ko bo treba v službo in vrtec je lahko to problem. Tvoj je ponavadi bil zaspanček. A ima samo ta teden težave?

Mučim se 100 na uro. Prej včasih mi je ob 20. že spal, sedaj ta teden pa ga orng lomi. Upam, da ko bo luna mimo, da se bo porihtalo. Je pa danes eno uro prej zaspal, tako da smo že nardili mali napredek. user posted image  V torek mi je zaspal ob 23.45, v sredo ob 23. danes pa ob 22. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

clock-img

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Če sem se za prvi maj dobre tri tedne pred PDP-jem podala do Splita pa nisem nič komplicirala, potem tudi sedaj ne bomuser posted image user posted image

Ma ti meni misli bereš!!! Veš, da sem ti hotela točno tole napisati? user posted image

O se še spomniš?user posted image user posted image

O ja, se. Ker sem bila ves čas na trnih in pogledovala na telefon, da ne bi slučajno prišel kakšen sms iz splitske porodnišnice... user posted image

clock-img

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jaz se poslavljam, grem panko panko user posted image

NOČKO

Dobr pančite... tud vam NOČKO user posted image

clock-img

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja rekla že............user posted image user posted image user posted image user posted image Sigurno njen možek pozira v kakem sexy spodnjem perilu in je pozabla na rruser posted image

Joj joj babe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... TO PRIDE VČ KSNO...

Žal, žal... mam sam dve roki in obe sta kao na tipkovnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2008, 22:08

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jaz se poslavljam, grem panko panko user posted image

NOČKO

Nočko in hvala za odgovore.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

clock-img

13.11.2008, 22:09

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Ej, a **** pa spet/še vedno svinga? Kolk delov pa ima ta packarija?? user posted image

clock-img

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Joj, kam mi je vrglo smeilijeuser posted image

Anitka: itak, da se spomnimo tvojega podvigauser posted image user posted image Ena boljšihuser posted image

clock-img

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Ajde, babe, gremo pod tuš user posted image

clock-img

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zate mogoče že user posted image user posted image user posted image user posted image ... zame je pa user posted image user posted image user posted image user posted image .... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

13.11.2008, 22:10

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Ej, a **** pa spet/še vedno svinga? Kolk delov pa ima ta packarija?? user posted image

A veš, da sem jaz isto razmišlajla donesuser posted image  Ma je že cajt, da neha svingatuser posted image user posted image

clock-img

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

valentina2006, pazi to: 2 sekundi user posted image

clock-img

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Joj, kam mi je vrglo smeilijeuser posted image

Ni blema... sem zakapirala... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Anitka: itak, da se spomnimo tvojega podvigauser posted image user posted image Ena boljšihuser posted image

user posted image user posted image user posted image Da bi vi mene videle, ko smo se v koloni vozili domovuser posted image user posted image user posted image Sem bila cela na trnih, pa od sedenja me je že vse špikalo. Sem mislila, da bom kar pred ali v tunelu rodilauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

clock-img

13.11.2008, 22:11

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

SS jaz skute kupujem v Hoerju. So tudi podložene. Sem probala eno sadon pa je bila user posted image . je bila bolj podobna čudnemu topljenemu siru kot pa skuti. Te podložene pa so user posted image . Hotela sem povedat, da je ena v hoferju 0,29 eur.

estrella jaz sem imela abstinenčno krizo, ko nisem mogla do računalnika. user posted image  Sem se navadila, da si vzamem čas zvečer za rr.

hijenca luna bo spustila danes oz. jutri

anitka ja kdo se pa ne spomni tvojega pohoda v Split. Jaz se ga tudi. Pa spomnim se mojega pohoda račke fojtrat, pa čudnega občutka med nogami, zvečer pa že v P. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

clock-img

tally

pencil-img

5682

Kam se je pa nina skrila, za **** vemo da je zasvingana in pride na nočno stražouser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

clock-img

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Ajde, babe, gremo pod tuš user posted image

Že gremuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

clock-img

clock-img

sesil

pencil-img

3017

evo mene. a obujate nosečniške čase. kje je že to?
anitka, tebe smo pa res občudovale, da si šla z velikim trebuhom v split. jaz sem prišla samo do poreča. tud to je nekaj.

clock-img

clock-img

Anonimen

Tudi jaz vas zapuščam, me dragi čaka z masažouser posted image

lahko noč čvekuljeuser posted image user posted image

clock-img

13.11.2008, 22:12

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

valentina2006, pazi to: 2 sekundi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ... sem misnla, da si že pod tušom user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa sem mal še počakala user posted image

clock-img

13.11.2008, 22:13

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

OOOOO... nočko... masaža ja user posted image

clock-img

13.11.2008, 22:13

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

evo mene. a obujate nosečniške čase. kje je že to?
anitka, tebe smo pa res občudovale, da si šla z velikim trebuhom v split. jaz sem prišla samo do poreča. tud to je nekaj.

in to z res velikim trebuhomuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem res pod tuš. Ve pa malo mirujte s pisanjem kakšnih 1o minutk.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

clock-img

13.11.2008, 22:14

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Pa ne da bosta zajčkalauser posted image

clock-img

13.11.2008, 22:14

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Bog ve. Samo nič je ni. Če se ne motim je samo zjutraj bila tule. Upam, da je vse ok. user posted image user posted image user posted image

Špelin@ jaz sem že stuširana, pa glavo sem si oprala in celo sfenala že vmes. user posted image

Edinaos se je pobotala s svojim user posted image user posted image user posted image . te je začel mal srbet, a? user posted image
user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem