IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
o kasso, sem se že spraševala kje hodiš??Torta ratala??? In sedaj a boš nehala z dojenjem postopoma al kako??
Ja ta teden je bil malo nor in sem stalno bila v akciji, tako da nisem imela veliko časa. Torta je ratala ja, je bila res dobra in tudi za videti ni bila slaba, torta nutella itak je dobra

. Glede dojenja pa sploh ne vem kako nehat. Postopoma tako al tako jo že odvajam, ker glede na to, da poje 3x na dan GH, je dojenja malo manj. Problem je le za zaspat, ko vedno rabi prsi, ali pa če jo nosim gor in dol

. Včeraj sem kupila novo dudo od 6+, in danes sem probala ji malo vturit...kriza, užaljena tako, da je joj.
Včeraj sem bila na infuziji na nevrološki in še do Katine sem skočila na kavico, ker je tako nje kot Intija nisem videla že dolgo. Mali je pravi šarmer, škoda, ker ni bila Varja z menoj

.
Trenutno imam blažen mir, Varjo je tašča odpeljala v PO, otroka in moj pa so šli na eno RD zabavo, jaz pa grem še pod tuš in na srečanje s SŠ. No, zdaj pa res šibam, ker imamo že ob 19:00 večerjo, jaz pa se moram še zrihtat.
Mejte se lepo, jaz se bom
Za vse bolančke in prihajajoče zobke

čimmanj bolečin.