IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Grrrr, če ne bom jaz danes koga dobesedno ugriznila!!!
Kličem za izvid in pri P totalno nezainteresirani! V petek mi je P rekla, da moramo obvezno čimprej vedeti, na čem smo, zdajle mi pa sestra (druga kot je bila v petek)reče, da naj pač pokličem jutri, ker trenutno še nima ali ne najde izvida... Komaj sem se zadržala, da nisem konkretno popenila, no, na srečo mi je rekla, naj poskusim še danes popoldne... Če še takrat ne bo nič, bom šla tja in naredila nekaj, česar raje ne napišem...
Bo pa glasno in divje!!!!!!!!! Je.be.no zdravstvo v totalnem ku.r.cu!!!!!!!!!! Naj gre vse skupaj v tri
mojjo sestro so pošiljali znotraj zdravstvenega doma in je bila sestra pozabljiva in mkož ni mogel pri 40 vročine na slikanje, ker je sestra pozabila na napotnico in se je rtg "zaprl2. In to vse v enem zdravstvenem domu. Potem pa mu je pozabila še recpete štemppljat in enega mu je pozabila napisat. Jaz bi kozo od sestre verjetno zadavila. Se zgodi, da eno stvar pozabiš, ampak toliko pa je too much. Moja sestra pa še 50 kg nima, mož pa 100 in ona boga reva ga je šlepala okrog pri 40 vročine. Pa kolikor jaz vem pride zdravnik tudi na dom, če je nujno.
Tole naše zdravstvo je čisto v k... samo smo še vedno na boljšem kot v Ameriki. Tam pa je res adijo, še zavarovat te nočejo in te pustijo dobesedno crknit kot cucka v jarku.
Estrella mi smo imele skoraj vsak mesec bronhitis oz. je bil kar v eno. Na dva meseca so obvezno padale pumpice in antibiotikov je bilo tudi mali milijon. Mi smo se borili do letošnje pomladi, zdaj pa je kar ok. Pa še psa ni več pri hiši. Kot zgleda ima alergijo na pasjo dlako, ker ful kašlja če je v stiku s psom. Mojemu tudi vse na pljuča udari.

Maja se pa zaenkrat dobro drži, razen tega zdaj.

Upam, da bo bolj po meni, ker jaz nimam nobene alergije za katero bi vedela.