IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
Kolk kapljic AD3 se daje dojenemu otroku, 7 ne? Ker men na šaktlci piše 5x na dan..sem šele sedaj opazila, verjetn se je una farmacevtka zmotla..
Jaz moram Roku že od začetka dajat 7 kapljic AD3.

No, razen na začetku, ko sva postopoma povečevala dozo, dokler nisva do 7 prišla.
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.
KOLIKO KRAT NA DAN VAŠI
KAKAJO...
Prosim, če jih lahko čim več odgovori
Nekje 0.14-0.28× na dan, t.j. 1-2× na teden.
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
gajka a bi ti kar delat že šla? Kaj pa v MB delaš?
Ne, ne bi še šla kar delat, ampak iščem kakšno luštno službo bližje doma, ker vsak dan se vozit na relaciji Velenje - MB ni ravno luštno. Delam pa trenutno pri eni privat firmi.
No, še moje poročilo z izrednega pregleda pri pediatru... Sem zelo slabe volje, ker sem od danes naprej na zame najbolj neprijetni možni dieti - brez KM in jajc!

In to jaz, ki bi lahko svojo kravo imela glede na količino požlampanega mleka...

Aja, pa
kaja02, sojino mleko pri tej dieti tudi ne velja, ker se menda preveč teh alergenih sestavin pokriva, edini dovoljeni nadomestek je neko riževo mleko.

V glavnem, dobila sem še epruvetko za odvzem vzorca blata, če bo v njem kaj sluzi ali krvavih nitk. Še dobro, da Rok že od nedelje ni kakal

, tako da utegnem vsaj v kakšnem dnevu ali dveh že videti, če je kaj čudnega v blatu. Skratka, če se stanje pri Roku izboljša in se nič čudnega ne pojavi v blatu, lahko čez kaka 2 tedna spet začnem s KM in potem pazim na morebitne posledice...
Tiste, ki ste na dieti brez KM in jajc - kaj sploh jeste?!? Aja, pa spet je bil stehtan - mu manjka še 60 g do magične 8! Mu nisem mogla enega kamna pod plenico skrit!
< Sporočilo je popravil gajka -- 28.11.2008 13:11:40 >