IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Anita, spi v svoji postlici, pri nama v spalnici.
Trenutno jo je moj nafutral in sedaj mu spi na rokah. Ponavadi je tako. Ali pa če je budna želi, da jo položi na najino veliko posteljo, na moj puhasti kovter, se tako malo pogovarjata in crtljata in potem zaspi. Spi ponavadi do 3-4h, včasih celo do 5.30 (to ji je sedaj uspelo že 3x). Večerni obroki in večerno cartanje je čisto njuna domena, mami tukaj nema prava glasanja. Tako se je navadila in tako ji očitno tudi paše
Sem ti kar fovš tole večerno cartanje z

. Bi mojemu najraje kar joške preselila in ležala zraven na kavču medtem ko bi on dojil!

Pa bravo za

! Pikice bodo pa do poroke res zginile!!

(jaz tudi preveč kompliciram vsako stvar

) Pa se mi zdi da je tole čudno obnašanje v zraku, vse nekaj jamramo da se

obnašajo nenormalno! Se tolažim s tem da bo minilo. Jutri pa le pridi, bomo kaj novega pogruntale!
tejkaz upam da kaj dobrega zvesta pri P in da bo bolje!

Sem zdaj prebrala da si na žalost šla v klub brez KM
IZVIRNO SPOROČILO: karmar
imam pa eno cprašanje...ali dodaja katera samo čaj, za odžejat izključno dojenega otroka? Imam občutek da je Urša žejna.. Sem kupla od Hipp-a instant iz komarčka. Poznate? Lahko dam?
Lahko daš! Sem mu tudi jaz že dala, pa sem se potem raje vrgla na kuhanje ašičevega čaja. Čepraj je dojen se mi vseeno zdi da mu paše sem pa tja par kapljic čaja za usta zmočit zdaj ko centralna lavfa.
mariane dobrodošla!
sayuri upam da so res borovničke, boš videla ko bo minilo 24 ur. Kaj več pametnega pa ne vem.
gajka

škoda da se ne vidimo. Pa naj se kričanje čim prej neha, a dieta še nič ne pomaga?
bella02 ko sem šla na SIOL duo je trajal tri dni, da so nam poleg interneta še telefon uštimal!

Zakaj ste pa vrnili TV če smem vprašat?