IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Kje pa so naše ta zgodnje?
sayuri, naty, Zoja Miša?????????????????
Alo na raport!
Evo me. Imeli FT. Pa Filipa imam doma. Je šel zjutraj k zobarju. pa mu ni mogel nič narest. Le fajn ga je sčistil in zobek odprl. Kaj bo naprej sledilo, e vem. Sem čist paf. Pa tko ma lepe zobe, zdaj pa tole na zgornji petici. MAlo ga še boli, ker je seveda zobek razdražen. Se mi tko smili..

...
sandra na Milumil 2 sem šla kar direkt. Ko je zmanjkalo enke, sem odprla dvojko. Mal sta čukasto gledala, ampak ni bilo nobene panike. Sem pa včeraj začela postopoma Aptamil dajat. Ker bom pa nasvetu pediatrinje šla stran od milumila, saj sta ta maladva dovolj okrogla. Sploh Lovro. Je tak, ta pravi ... sodi v kategorijo Vida, Roka in še kateri bi se lahko našel
Vidim, da sta se tud neža in anita preoblekli. Sem mislila, da slabo vidm. Se bom mogla navadit na nove oblekce.
gajka, tole s prstkom je pa prava mesarija

Človeka prime, da bi šel tja in nadrl to sestro

Me pa zanima, kaj ti bojo odgovorili. Kako je pa danes Rokov prstek?
Erin, iiiiiiiiiiiiiiiii kako lepa punčka si bla. Sej si še zmeraj, ampak kot dojenček si bla pa čist cukrasta.
Jaz sem danes ponoči vsatla 47 x.

Povejte, če je to normalno.

Lovro se je 3x hranil, Zara 2x. Vmes pa popravljanje dude,

Zara se je posračkala, jo je blo treba previt....pa skoz to dudo popravljat. No pri 47 sem omagala, pa je mož nadaljeval. za znoret.

Še Filip je prišel k nama, tko da.... Sem brez besed.
anita waw, glede na to, da je Zoja res dolgonoga, bo lahko že zdaj začela košarko trenirat.
Zoja Miša kaj ima tvoj spet PMS? kako to mislil darilo sam kupit? Ti mu kar lepo povej, da gresta skupaj v nakup za novoletna darila. On lahko sam kupi darilce kar tako....katerikoli dan.... ne pa za novo leto.
andrejaboris 
žal ne znam svetovat, kako se to pove malemu otročku. Upam, da boš izbrala prave besede.
Malu in Tai, vse naj naj za obmesečnico