sayuri, ne bit huda name noooooooo
jest te mam toooooooook rada
naty - sej je dobr no, nisem nič zamerila, res ne. Samo čudno mi je izpadlo to je to.
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
E, še eno vprašanje za tiste, ki še niste dobile M. A imate ve tudi kdaj tak občutek (rahle bolečine v predelu jajčnikov) kot npr. na 1. dan M, M pa vseeno ni od nikoder? Meni se to zdaj že nekaj časa dogaja, da sem potem že prepričana, da jo bom takoj dobila, pa potem nič ni... No, saj po eni strani nimam nič proti temu, ampak, če M ne bo, tudi novega
ne bo!
Hmmm... ne. Ne še.

Mogoče ti pa samo najavlja da bo pošiljka kmalu prišla?
Glede Tv in naših

se pa samo pridružim vašim komentarjem. Obseden je z njo. Še v ugasnjeno gleda.
matejchi - tvojim komentarjem se pa skoz nasmejim

Kje jih pobiraš ? A je to kaj v zraku oz hrani?

Mogoče možeku??
Punce eno vprašanje - ali ima katera idejo zakaj meni oprano perilo smrdi ko je posušeno -ampak ne vse. Ali pa še ima katera od vas podobne izkušnje? Pralni stroj je nov. Detergenta nisem menjala (Ariel), mehčalca tudi ne. Sušim na vrvem vk opalnici in na radiatorju - pa ne smrdi not...
Je tudi trdo ampak zato krivim trdoto vode. Ampak zakaj smrad? Fuj..

Perem na 40 oz 60 toliko kot piše na etiketi in material bombaž ker je večina tega. Nimam pojma več. Edino če je voda usmrajena?
Naša noč = od 21- 8.15.
Kaj čez dan jemo? Zajtrk- 2 rogljička in 2dc bele kave. Malica-banana ali jabolko Kosilo- nekaj toplega npr zrezki v smetanovi omaki, njoki in kuhana zelenjava, sladica pena iz sadja in mleka, kavica in 2 roladici, Večerja- čežana. Nekaj takega... Pa imam še vedno 6 kg viška + 5 ki sem jih dobila v 3 mesecih preden sem zanosila. Bi morala popolnoma sladke stvari črtat vem...pa jih še ne bom...po 1.1.2009 ko začnemo z dieto in GH pa AKCIJAAAAA!!!
Romana Kranjčan : pesmina od prstkov:
http://www.romanakr.com/n.asp tejka - držim pesti.
KAr se tiče službe se pa meni nasmiha sreča...pri nas v vrtcu volijo novega ravnatelja in ženska ki bo skoraj gotovo to postala je oseba s katero se zeloooooooooo dobro razumem (plus tega je prava zato ker je resnično zelo dobra oseba in sposobna - končno se bo premaknilo v vodstvu na boljše)... In tako sem postala 99% da bo služba zame drugo leto

Kot pravijo... če hočeš da gre nekaj na boljše mora iti najprej na slabše in to obdobje bo končno minilo.

Prejšnja ravnateljica mi je 6 let le podaljševala in me na koncu odpustila (tako kot vse mlade uslužbenke-ne vem zakaj) pa še noben je ni maral...
cebrca -
srečanje - pridem če bom imela prevoz- sama ne upam z avtom in malim do LJ.
sandra - super za prespano noč!
.....................................
Nadlajevanje sledi - sem na začetku 67 strani pa se mali krega...