Saj smo kar vse obsedene... HB, kje pa bi drugače delile mnenja, izkušnje, informacije. Če nebi bilo foruma tudi jaz 1001 stvari nebi vedela.
Bacile lahko dobi mala
kjerkoli- lahko jih tudi on iz službe prinese, ali pa ko se sreča s prijateljem - si dasta roke, ta je pa ravno pred tem veselo smrkal v dlan. Otroci se pa ponavadi nalezejo od bližnjih -saj se ničesar takega ne dotikajo... Ti mu kar povej...brezveze da te tako straši. 100% zavarovat otroka ne moreš nikoli - niti doma.
sayuri - kje imaš odvečne kg?? En dan si jamrala da jih imaš...Jaz jih nikjer ne vidim

Prav manekensko postavco maš... kr pssssst... jaz sem še vedno ko nasedli kit.... če grem mimo, moja rit pride šele pol ure za menoj...
sandra - nov sušilec že laufa?
Maja T. in ostale - kako naredite tunino omako za testenine...?
buhtlčk - sem te pogrešala

Pa upam da se vam krči, napenjanje,... umirijo. Si mogoče poskusila s tem da bi kakšno stvar poskusila izločiti iz prehrane da vidiš kaj je vzrok? Naš ima fleke po obrazu in že 3 dan ne pijem mleka za primer če je to krivo. Paočitno ni saj se nič ne izboljša. Bomo poskusili še z ostalo hrano...papa čokolada...

---> mislim da je ravno ta glavni KRIVEC
Pa če smem..bi ti že sedaj zaželela VSE NAJBOLJŠE
ker ne vem koliko bom jutri kaj tukaj oz če slučajno pozabim... Naj se ti izpolnijo vse skrite želje, sanje in upi..a le v tolikšni meri da boš SREČNA! Ostalo si pa prišparaj za druga leta