Naty, lepo da si se javila! Super za Jošta in kašico. Kaj češ, je pač velik fant.
kaj te je tašča raz
pa te ne bom vprašala, čeprav me firbec matra.
Vilika, super za pridnega Vida, pa nič si očitati, če ga malo pustiš v varstvu. Vem pa kako je, mene morajo tudi skoraj čez vrata potisniti
In bravo za tvojega brata, da ni mutav
Super za jabolko Sayuri! Tale dva tvoja korenjeka sta prava gurmana
Puzle bi tudi jaz imela, a so debele, mislim fine za potleh? Mene skrbi, da bo vseeno preveč mraz, nimamo namreč ogrevenih tal.
Mislim, kak debilen blok
Za GH mi je P rekel, da naj počakam vsaj do 5 meseca. No, bomo videli kako bo. Za enkrat je še moj mlek in malo flikanja z umetnim.
Tatly, ne poslušaj starih tet, te so najhujše!
Joj Matejchi, a si res mogla?!
Mislim, da tudi jaz vsaj pred 11.januarjem ne bom delala na tem. Pumpa se mi je itak že na jošk prirasla
Bella, zmanjkuje ti mleka? Kako to? Tudi jaz sem si danes spumpala manj kot ponavadi

Zakaj pride do tega, če delam vse isto??? S češčino ti pa res ne moram pomagati.
Vse slikice avgustovčkov
Mishel, pridna si bila in čakala do 5 meseca
Gajka, jupi za stroj, lahko cote k tebi prinesem, da boš sprobala, če res dobro dela?

Rok bo pač pastir

Majhne kocke v plastičnem lončku

. Zvonček pa visoko, malo piskajoč. Očitno ji ni všeč. No kakor koli, na pregledu bomo videli kaj več, moramo se naročiti.
Bambi, sva že dve. Sesam že cel teden, pa še vedno ni posesano
Matejchi, kaj nisi prej rekla, sedaj pa že kolegica pride vozičkat. Sva se že za kosilo in vse zmanili. No, pa drugič. Hvala
Veste, da res nisem obremenjena. No, mogoče malo

. Prejle mi je nož med bištek (upam, da me razumete) padel, pa sem punčko zbudila

.
Tejkaz hvala za spodbudo. Tudi jaz upam, da bo vse o.k. Eva pa le naj se pozdravi!