27.11.2008, 21:51
1085
Tejkaz čestitke še iz moje strani
. Punce zelo lepe slike iz srečanja v CE
in Pablo, meni je tvoja frizura svetovna
... Sayuri tudi s tabo je bilo lepo počvekati
. Tvoja dva sta prava
in zelo lepi copatki. Karmar hvala za link, bom verjetno roza škorenjčke naročila.
Zara se zdaj ko to pišem še enkrat zbudila, sem ji dala joško in HG za zvezdico
. Matejchi preverjeni kmečki turizmi. Na Meljskem hribu, Bračko, Mak, Protner II. Od Mestnega parka gor pa Protner I.
Vsi zelo dobri
. Meni je zelo lep Bračko. Protner I. je pa že skoraj gostilna, zelo tako fino poštimana s kmečkimi sobami in imajo tudi ostalo hrano.
Dočimer kmečki turizmi na meljskem hribu so v praven pomenu kmečki turizmi, s pristno hrano in domačim vinom.
Bambi navijam zate in za malo

min za 7 dni
. No in upam, da bo lažje sprejela kako kašico.
tako da tja pa res več ne.. pa še stopnice so gor, z vozičkom težko pa še bratranec je na vozičku.. pa še edine stranke smo bili???? A ni to čuden občutek? (saj mislim pravega Kungota.. Kozjak tam okoli a ne)
(ko sem videla reklamo sem se spomnila)
Potem je pa bil že moj včeraj zvečer ves siten, zakaj ne grem k pediatru, pa itak samo en obrok dretja sliši, pa še najhuje ni bilo...
Sem klicala v ZD in se zmenila, da se prideva pokazat, da bo potem vsaj mir! Potem mi pa še P začne, da obstaja tudi mala možnost preobčutljivosti na KM...
Ja, samo še to mi manjka, da mi mleko vzamejo! A naj pol samo od suhega kruha in vode živim?!?
Me pa prav veseli, da mi bodo dali neko posodico za vzorec blata, pa bom lahko kak teden odvijala samo polulane pleničke, ko se tamali spet ne bo hotel pokakat...
Eh, mogoče pa le ni nič takega in je samo npr. vneto grlo...
za izpit? In kakšnemu avtu se moram zdaj v bodoče izogibat?
pozabila!