writing-img

RE: Novembrke 2005 - 4.del

clock-img

02.12.2008, 12:36

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ok bubi, bom ti jaz en izgovor za čokolado dala....

ker bubika ne sme čokolade in je veseli december jo pojej ti, da boš imela čokoladno mlekouser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.12.2008, 13:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

ker bubika ne sme čokolade in je veseli december jo pojej ti, da boš imela čokoladno mleko

Dober izgovor user posted image  Ampak kako pa naj potem bubiko prepričam, da ga bo spila? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

02.12.2008, 13:28

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ok bubi, bom ti jaz en izgovor za čokolado dala....

ker bubika ne sme čokolade in je veseli december jo pojej ti, da boš imela čokoladno mlekouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa bubi...kar privošči si kakšno čokolado...čist tko...ker je VESELI DECEMBER user posted image

clock-img

02.12.2008, 19:27

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Urša super ko ste se odpravili drsat. Pri nas dvomim, da bodo uredili drsališče user posted image (že smučišče je pod velilim vprašajem user posted image ), tako da bom z nakupom drsalk počakala, saj otroka ne pokažeta nobenega interesa. No sicer pa tudi  jaz ne drsam oz. sem ene 10x v življenju, niti mi šport ni, tako da user posted image ... se bomo posvetili smučanju user posted image - jutri greva z Anžetom po smučke user posted image user posted image Uh komaj čakam, pravgotovo gremo že v četrtek nekam na sneg user posted image

Danes ima Anže v vrtcu "pižama party", tako da sem ga ravno peljala v vrtec, kjer bodo potem tudi prespali user posted image - itak, da je komaj dočakal uro odhoda user posted image

user posted image je bil včeraj operiran za kilo, ki pa je sploh nima user posted image - so ugotovili, da mu iz kolka odteka neka tekočina in se nabira v dimeljskem predelu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da mora zdaj k ortopedu za nadaljnje ukrapanje. Je pa ful bogi po operaciji user posted image

clock-img

02.12.2008, 19:54

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Danes ima Anže v vrtcu "pižama party", tako da sem ga ravno peljala v vrtec, kjer bodo potem tudi prespali - itak, da je komaj dočakal uro odhoda

user posted image user posted image user posted image

z bubijem pa sva bila na delavnici v vrtcu.

clock-img

02.12.2008, 19:55

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

tako da mora zdaj k ortopedu za nadaljnje ukrapanje. Je pa ful bogi po operaciji

user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 08:12

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse

clock-img

03.12.2008, 08:14

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Otroci v vrtcu so imeli včeraj zvečer očitno dolgo žurko user posted image user posted image , saj je bila 6.45, ko sem peljala Tino v vrtec, v igralnici še popolna tema user posted image

clock-img

03.12.2008, 08:25

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Lušno, Nina user posted image

Bubi...daj mi povej koliko tablet Magnesola lahko spijem na dan. user posted image  Včeraj ponoči sem imela ful krče...in sem jih včeraj čez dan spila tri...pa sem k sreči to noč dobro spala...a če od zdaj dva na dan spijem...kaj škodi? user posted image ...vsaj ene par dni bi tako delala, da se stanje umiriuser posted image

clock-img

03.12.2008, 08:55

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Otroci v vrtcu so imeli včeraj zvečer očitno dolgo žurko , saj je bila 6.45, ko sem peljala Tino v vrtec, v igralnici še popolna tema

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to mi je ful dobra ideja, da spijo v vrtcu user posted image  

clock-img

03.12.2008, 08:57

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

2 na dan sploh ni panike. Če se ne motim, je meni v prejšnji user posted image  rekla celo 3x1 tableto.

Magnezij se zelo slabo absorbira, zato ga težko predoziraš. Bolj je vprašanje, kak taka količina na prebavo vpliva user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 09:22

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to mi je ful dobra ideja, da spijo v vrtcu user posted image  

ja meni tudi user posted image  Za spomladi se že nekaj menijo, da bi šli za 3 dni na turistično kmetijo user posted image  - upam, da se jim bodo načrti izšli user posted image

clock-img

03.12.2008, 10:15

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Otroci v vrtcu so imeli včeraj zvečer očitno dolgo žurko , saj je bila 6.45, ko sem peljala Tino v vrtec, v igralnici še popolna tema

Naš petardito pa nebi bil zadovoljen user posted image ...Prejšnji teden je bil 3 dni doma in je bilo v ponedeljek spet težko it v vrtec...pa tudi od takrat že dva dni hodi čist poklapan. Cela noč v vrtcu bi bil pa verjetno pravi šok.user posted image

Bubi hvala za odgovor user posted image

clock-img

03.12.2008, 10:54

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Na petardito pa nebi bil zadovoljen

saj na Ane pri teh letih tudi ne bi hotel iti user posted image  ... letos pa je e ist druga pesem user posted image  Tina bi pa itak zdaj iz same fovije z veseljem spala v vrtcu user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 10:54

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Kje so pa moji umniki user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 10:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Nina 

Kje so pa moji umniki user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 11:08

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image user posted image user posted image mene pa ful skrbi za mojega atija.... včeraj je začel jamrat, da se slabo počuti in prvič v življenju je prosil, da ga andrej pelje po mleko, mislim, prvič, da je sploh prosil za kako pomoč, vedno se moramo silit, da se mu kaj pomaga, pa danes je pri zajtrku bil tak napol odsoten, zdaj pa mi je še mama rekla, da včeraj zvečer ni mogel normalno govoriti, da so mu besede zastajale.... pa pritisk je imel precej visok... zdaj sva ga z mamo pregovorile, da ga peljem k zdravniku... upam, da ni kaj hujšegauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.12.2008, 11:35

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image user posted image user posted image mene pa ful skrbi za mojega atija.... včeraj je začel jamrat, da se slabo počuti in prvič v življenju je prosil, da ga andrej pelje po mleko, mislim, prvič, da je sploh prosil za kako pomoč, vedno se moramo silit, da se mu kaj pomaga, pa danes je pri zajtrku bil tak napol odsoten, zdaj pa mi je še mama rekla, da včeraj zvečer ni mogel normalno govoriti, da so mu besede zastajale.... pa pritisk je imel precej visok... zdaj sva ga z mamo pregovorile, da ga peljem k zdravniku... upam, da ni kaj hujšegauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Takoj ga peljite k zdravniku!!! Enake simptome je imel moj očim, ko je imel možgansko kap. Upam, da je pri vas vseeno kaj ne tako hudega. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 12:21

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ada user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 12:40

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Enake simptome je imel moj očim, ko je imel možgansko kap.

No k sreči je mami takrat dovolj zgodaj opazila, da je "čuden" in ga je takorekoč rešila, ko ga je peljala k zdavniku....se mu pa še danes pozna...je kar nekaj odsoten, zmeden...user posted image

clock-img

03.12.2008, 14:56

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Ada user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za očeta.

clock-img

03.12.2008, 19:16

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ada upam, da nam sporočiš kake spodbudne novice user posted image user posted image user posted image

Anže in sovrtcarji so se včeraj ful zabavali, imeli so ples user posted image in ga menda srali pozno v noč (po neuradnih informacijah, saj z vzgojiteljico nisem uspela govorit) - kar je kaj verjetno, ker je Anže že celo popoldne utrujen in stiten kot driskica user posted image .

Končno smo uspeli Anžetu nabavit smučarsko opremo user posted image user posted image user posted image in močno upam, da jutri popoldne ne bo deževalo, da jo gremo lahko preizkusit user posted image . Za Tino sem pa v kleti izbrskala ene stare pancarje in smučke (še od njenega bratranca, ki je zdaj star 19 let user posted image ), tako da bo tudi ona zadovoljna user posted image .

Evo zdaj moram pa otroka v posteljo popokat, ker drugače user posted image lahk še kdo po riti faše user posted image

clock-img

03.12.2008, 19:20

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ada upam, da je vse OK s tvojim očijem! user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 19:21

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Na petardito pa nebi bil zadovoljen

saj na Ane pri teh letih tudi ne bi hotel iti user posted image  ... letos pa je e ist druga pesem user posted image  Tina bi pa itak zdaj iz same fovije z veseljem spala v vrtcu user posted image user posted image user posted image

Super...upam, da se petardito po Anžetu ravna user posted image

clock-img

03.12.2008, 19:38

clock-img

ada2

pencil-img

7402

hvala vam punce user posted image user posted image user posted image

no, da vam poročam... itak, da je bila gužva za popuser posted image in po skoraj 3 urah mu je zdravnik rekel, da "nije to ništa strašno, to je viroza, popijte lekadol i ostanite kod kuče koji dan da si opomorete" user posted image user posted image user posted image in ga je kratko malo poslal domov... jaz sem mu zabičala, da mora počivat, pritisk se je do zdaj malo znižal ( še vedno je bolj visok kot ne, ampak ni tako hudo), glede govora se je pa totalno popravilo po tistem, ko je 2 uri oddremal.  tudi zdaj malo boljše zgleda... mami sem naročila, naj me pride budit, če bo ponoči slabše, pa ga bo andrej direkt v bolnico pelal, drugače pa bo doma počival do ponedeljka, ko ima pregled v bolnici v SG kjer je bil pred 1 letom operiran na prostati.

vam pa povem, da mi je bilo kar cel dan pomalem slabo, ko sem ga takega zmedenega videla... navsezadnje šteje že veliko let, manjka mu le 1 mesec do 81... pa nekak nismo navajeni pri njem, da bi kdaj kaj jamral...

hvala vam še 1xuser posted image

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem