writing-img

RE: Novembrke 2005 - 4.del

clock-img

03.12.2008, 19:52

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Me veseli, da je vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 21:15

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Me veseli, da je vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image

Enako user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

04.12.2008, 07:35

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro. user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še malo pa bo petek! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2008, 08:33

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

podpis user posted image user posted image user posted image

Drugače pa: dobro jutro!

Sem včeraj zaspala z drobižkoma ob 19.30 user posted image user posted image  in se zbudila danes zjutraj, ko je ura zvonila user posted image .

Zjutraj smo bili že pri zobozdravnici, Anže je dobil prvo pravo plombico, Tina ima pa zdaj premazane vse 4ke in 5ke, tako da ima zdaj nekaj časa mir pred zobarjem user posted image . Sta pa oba ful pogumna na stolu, sploh se jima pa zdi fensi, ko je zobozdravnica mami od Tinine sošolke in gresta zelo rada tja user posted image .

clock-img

04.12.2008, 09:02

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro!

Kaj na mlečne zobke tudi dajejo plombice? Al je to že na šestici (kdaj sploh zrastejouser posted image ) Pa otrokom še vedno dajejo z Hg al so vsaj za njih bele zastonj?

Bubi je bil zdaj prvič pri zobozdravnici user posted image  in je rekla, da ima lepe zobke. Pa če ne bo nič posebnega, ima pri petih letih spet sistematskega. No, imajo pa v vrtcu tudi preglede, to pa je res.

clock-img

04.12.2008, 09:35

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Kaj na mlečne zobke tudi dajejo plombice? Al je to že na šestici (kdaj sploh zrastejouser posted image ) Pa otrokom še vedno dajejo z Hg al so vsaj za njih bele zastonj?

Ja tud na mlečne... ...če je potrebno user posted image . Dala je pa Hg plombico, ker je menda user posted image user posted image user posted image  ta boljša za 4ko kamor jo je dobil. Kdaj zrastejo 6ice pa pojma nimam user posted image  - Anže jih še nima user posted image   

clock-img

04.12.2008, 09:56

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Kdaj zrastejo 6ice pa pojma nimam user posted image  - Anže jih še nima user posted image   

aha.... saj še ima čas user posted image  vem, da so prej kot pa petkice ven padejo.

joj, kak mi gre na živce, ko ne morem več citirat z označevanjem user posted image

clock-img

04.12.2008, 09:57

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dala je pa Hg plombico, ker je menda user posted image user posted image user posted image  ta boljša za 4ko kamor jo je dobil.

ja, bolj obstojne so. Pa menda sploh niso tak blazno škodljive, kot se je govorilo.

clock-img

04.12.2008, 09:58

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Še to moram napisat....

danes ima moja zlata bubika 3 mesece user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2008, 10:02

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Vse najboljše bubiki za 1/4 leta user posted image user posted image user posted image

petkice ven padejo

petkice gredo ven okrog 11. ali 12. leta user posted image   

clock-img

04.12.2008, 10:12

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

petkice gredo ven okrog 11. ali 12. leta user posted image   

aja, pol pa itak user posted image

clock-img

04.12.2008, 15:22

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Bubika vse najboljše za polne 3 mesece! user posted image user posted image user posted image

Kako hitro čas beži.....

clock-img

04.12.2008, 15:24

clock-img

petarda

pencil-img

10119

podpis user posted image user posted image user posted image

Drugače pa: dobro jutro!

Sem včeraj zaspala z drobižkoma ob 19.30 user posted image user posted image  in se zbudila danes zjutraj, ko je ura zvonila user posted image .

Zjutraj smo bili že pri zobozdravnici, Anže je dobil prvo pravo plombico, Tina ima pa zdaj premazane vse 4ke in 5ke, tako da ima zdaj nekaj časa mir pred zobarjem user posted image . Sta pa oba ful pogumna na stolu, sploh se jima pa zdi fensi, ko je zobozdravnica mami od Tinine sošolke in gresta zelo rada tja user posted image .

Zakaj in kakšen pa je ta premaz? user posted image

clock-img

04.12.2008, 18:01

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Zakaj in kakšen pa je ta premaz? user posted image

Zato, da zobke zaščiti pred kariesom. Premaže samo zgornjo ploskev - "luknjico med š****mi". Kakšen premaz user posted image pojma nimam - zobek očisti, gor nanese "premaz" in ga posuši z enim "grelcem".

clock-img

04.12.2008, 18:02

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

š****mi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kakšna cenzura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     
... š **** m i   je bilo napisano user posted image

clock-img

04.12.2008, 18:03

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ma ne me zezat, ne morem napisat user posted image user posted image user posted image user posted image
Š
P
I
Č
K
A
M
I

upam da zdaj bo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2008, 18:07

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Drugače sem pa danes noro ponosna na drobižka user posted image :
Če Anže ne bi bil moj sin, ne bi verjela, da je danes stal prvič na smučkah - fant smuča kot bi to počel že dooolgo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tina pa je tudi presegla moja pričakovanja - čisto lepo se pelje naravnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zavijanje ji sicer še ne gre od nog, vendar nisem pričakovala niti tega, da se bo sama peljala po bregu navzdol.

clock-img

04.12.2008, 18:35

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image  za Tino in Anžeta user posted image user posted image user posted image

drugič pa "grizno površino" napiši, da ne bo cenzure user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2008, 18:54

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  š****mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa bravo za Tino in Anžeta.... pa mamo naslednika Jureta Koširja user posted image ...jaz sem skor ziher, da petardito nebi hotel smučatuser posted image ....po moje še pancerje nebi hotel obutuser posted image .... Pričakujem pa čisto drugačno situacijo čez kake tri leta....upam, da se bo mali user posted image  zgledoval po petarditu, ki bo recimo da takrat vsaj stal na smučkah user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2008, 20:54

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

drugič pa "grizno površino" napiši, da ne bo cenzure user posted image user posted image user posted image

user posted image ja saj to sem mislila, pa če je PC tolk neumen, da takoj na packarije pomisli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2008, 21:04

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Tina je danes (končno) dobila prave uhanče user posted image user posted image - itak sva jih morali takooooj montirat user posted image . Fotko pa priliepim jutri, ker je danes nisem utegnila slikat user posted image

clock-img

04.12.2008, 21:07

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

...jaz sem skor ziher, da petardito nebi hotel smučatuser posted image

saj je brez veze forsirat nekaj, kar otroku ni. Anže lani tudi ni niti omenil, da bi smučal, čeprav smo večkrat ob lokalnem smučišču opazovali smučarje. No letos si je pa takoj ob prvem snegu zaželel smuči..... Tina pa itak ne more da ne bi nekaj kar Anže user posted image

clock-img

05.12.2008, 07:51

clock-img

petarda

pencil-img

10119

...jaz sem skor ziher, da petardito nebi hotel smučatuser posted image

saj je brez veze forsirat nekaj, kar otroku ni. Anže lani tudi ni niti omenil, da bi smučal, čeprav smo večkrat ob lokalnem smučišču opazovali smučarje. No letos si je pa takoj ob prvem snegu zaželel smuči..... Tina pa itak ne more da ne bi nekaj kar Anže user posted image

Ja...saj ga ne mislim...bomo letos kar na sankah user posted image

Dobro jutro.user posted image

clock-img

05.12.2008, 07:53

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro!

No bom pa jaz skuhala user posted image user posted image user posted image .... user posted image

clock-img

05.12.2008, 07:59

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem