writing-img

RE: Februarčice 2009 - 3.del...

clock-img

12.11.2008, 22:10

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KATJUŠA keri avto mate?????

peguot 206user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 22:11

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Balonchy....meni je u redu...škoda k ne moreš samo dopisat...najbrž ni placa ( ni prostora, a ne??)...upam, da nisi huda name, ker maš zdej delo s temuser posted image

Ajvy - dej ne ga srat s takimi!!! Halo?!?!? user posted image
Bom poprawla, sam ne dans k se mi ne da. Pa še imen nimam... No razen od Glen...

clock-img

12.11.2008, 22:14

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Balonchy....meni je u redu...škoda k ne moreš samo dopisat...najbrž ni placa ( ni prostora, a ne??)...upam, da nisi huda name, ker maš zdej delo s temuser posted image

Bom poprawla, sam ne dans k se mi ne da. Pa še imen nimam... No razen od Glen...

no, sam da nisi...k pol ne bom nikoli več sendviča dobila za zjatrkuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

12.11.2008, 22:14

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Nikakor ne morem napopat slikice gor...ne morem pogruntat teh novih albumov...user posted image

greš na shrani.si
izbereš sliko in potem tam k so dodatne možnosti daš velikost 400 pikslov in ne pozabi na kljukico v tistem kvadrateku nato daš shrani in malo počakaš .... potem pa daš drugo oz. tam k piše koda za forum in tisto kpopiraš sem pa se bo tukaj vidla slikica....

upam da sem razumljivo razložla

clock-img

12.11.2008, 22:15

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

grem..preden znorim od teh albumov.....

nočko vsem.....

clock-img

12.11.2008, 22:15

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

peguot 206user posted image user posted image user posted image user posted image

Jojjjj sorry katjusa k te poprawlam, sam mam alergijo na avte... hahaha
(ne morem iz svoje kože...) Sej nisi jezna, a? user posted image

Peugeot 206...

Pa k mam še to priliko, te vprašam - a v vaših koncih laboratoriju rečete res labaratorij al to sam tko napišeš??? Se vedno v to spotaknem, ko napišeš... Pa pol pozabim vprašat...

Sorry še 1x... user posted image

clock-img

12.11.2008, 22:16

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Nikakor ne morem napopat slikice gor...ne morem pogruntat teh novih albumov...user posted image

greš na shrani.si
izbereš sliko in potem tam k so dodatne možnosti daš velikost 400 pikslov in ne pozabi na kljukico v tistem kvadrateku nato daš shrani in malo počakaš .... potem pa daš drugo oz. tam k piše koda za forum in tisto kpopiraš sem pa se bo tukaj vidla slikica....

mah ja...sam se je treba tam gori prijavit....pa še zadnjič mi je vse lepo uspelo...zdej pa kr naenkrat ne morem slikic naložit v album...drugič...zdej nimam več volje....
Hvala vseeno user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 22:18

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

no, sam da nisi...k pol ne bom nikoli več sendviča dobila za zjatrkuser posted image user posted image user posted image

Hahaha... Ti si faca...
Dej ti enga za ponoč naštimam, če te slučajno lakota prime...

user posted image

Lahko noč in dober tek ti želim!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 22:18

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Jojjjj sorry katjusa k te poprawlam, sam mam alergijo na avte... hahaha
(ne morem iz svoje kože...) Sej nisi jezna, a? user posted image

Peugeot 206...

Pa k mam še to priliko, te vprašam - a v vaših koncih laboratoriju rečete res labaratorij al to sam tko napišeš??? Se vedno v to spotaknem, ko napišeš... Pa pol pozabim vprašat...

Sorry še 1x... user posted image

user posted image user posted image user posted image pojma nimam jst vedno tak rečem ja za avto sem pa čist zatipkala ni kej popolnoma nepismena semuser posted image user posted image user posted image user posted image sam če se boš preveč v moje besede spotikala bo hudo k jet res slabo pišemuser posted image user posted image user posted image te je bolje da neham al pa ti ne bereš mojih postovuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 22:19

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

greš na shrani.si

mah ja...sam se je treba tam gori prijavit....pa še zadnjič mi je vse lepo uspelo...zdej pa kr naenkrat ne morem slikic naložit v album...drugič...zdej nimam več volje....
Hvala vseeno user posted image user posted image

ne rabiš se prjavit

clock-img

12.11.2008, 22:20

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Pa ne sej sam vprašam... Niti pod razno nisem nič slabega mislila...
Sam beseda "labaratorij" mi je pa tko smešna, da sem res morala vprašat... user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 22:21

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 22:23

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

sam izgovorjava je pa čist enostavnejša kot laboratorij (sej je tak prav neuser posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 22:23

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Pa dej nehi katjuša nooooooo..... user posted image
K zdej bom mela pa slabo vest k sm te vprašala!!! user posted image  

clock-img

12.11.2008, 22:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.11.2008, 22:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.11.2008, 22:29

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Lahko noč  in lepe sanje pa čim manj obiskov na WCuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Babe moje drage - jaz grem spat!!! Rolete mi padajo čist do konca dol... Tko, da se beremo zjutraj... Če bom dovolj zgodna, bom kuhala kavo... Drgač si jo dajte pa same!!! user posted image

Dijooooo...

user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 12.11.2008 22:30:27 >

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Balonchy....hvala user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 22:36

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Punce (te k greste pančat) NOČKO in LEPE SANJE!!!user posted image

clock-img

12.11.2008, 22:46

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

no...zdej sem pa nardila šmorn....sem šla na shrani .si-...naložila tri slike in ko sem vidla da jih ne morem zbrisat...sem jih izgubila---in zdej ne vem kje so...WTF?? zdej sem pa slabe volje----mah...u k...naj gre tale tehnologija---

clock-img

13.11.2008, 07:57

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Dobro jutro trebuščkarce...
Pr nas lije k iz škafa! user posted image  Pristavljam za kavico, da se mal zbudimo...

user posted image

clock-img

13.11.2008, 07:58

clock-img

claud

pencil-img

4036

DOBRO JUTRO!!!!!!!

Sj ne morem verjet....sm kr celo nočko spala do 6h.......NAPREDEK!user posted image user posted image user posted image
Še popoldne eno al pa 2 urce potegnem pa bo za ta teden.user posted image

Kako kj ostale?

Jst držim pestke za našo majchy k je zdele u laboratoriju....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeri sva se pa le vidle na MŠ-sicer bl na hitr-bo treba enkrat se za kavico zment?!

Zdj si grem pa jst zajtrk narest, pol pa prletim nazaj pogledat če se je katera že zbudilauser posted image

clock-img

13.11.2008, 08:04

clock-img

claud

pencil-img

4036

O balonchy dobro jutro!

Hvala za kavico in piškotek!!!!user posted image

Pozabla sem prej še napisat za seznamček.... naši user posted image bo ime LARISSA

clock-img

13.11.2008, 08:39

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Jutro claud...
kaj imaš dobrega za zajtrk?

Jaz sem zjutraj doma en kakav (k ponavadi), zdaj pa že mandarine glodam! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem