Punce, sem razocarana in jezna na mojga.
Tako lahko mu je reci, naj ne delam, naj pocivam, da bo on ...PA je res ta teden ene 3x pomil v kuhinji zvecer , pomedel in skopal malcka. PA veste vse, da v eni hiski to ni dovolj...to ni dvosobno stanovanje. Zaradi prenove kopalnice...se v delu,...je po celi hisi ful svinjarije...na tleh pred spalnicami ze vsaj 4 dni debela plast belega prahu. Vsem je jasno, d a s e to samo dviguje in v posteljo nosi. " dni lepo prosim mojga, d abi pomil hiso in odlasa. Vceraj je rekel, da je zmatran, ce lahko danes..seveda zakaj pa ne...dan gor al dol, ce je clovek utrujen. Danes pa spet ne...najlazje se je vlezti an kavc, ko gre mali spat...povsod naokoli pa cela štala. MAlckove igrace, podrobljeni krud od malega po tleh, se od kosila posoda.... # stroji perila za zlozit (vsaj se 4 za speglat), ...i da govorim. Dober teden da prosim, da mi zmasira vrat in ramena , sa j imam od lezanja hude bolecine- je fizioterapevt. Ce mu kdo telefonira, skoci magari ob 21h da cloveku pomaga, za moje tezeve mu ni mar...saj lahko cakam 2 tedna. KOvaceva kobila je vedno bosa.
PA sme sla sama pospravit kuhinjo in pride za meno, zakaj to dela...ja, kej je za naredit...in potem se igracke pospravim , puzam po vseh 4. In on gre spat. vzamem se posodo z vodo, da bom pomila...in pride iz spalnice, mi vzame cunjo... se spiciva in gre spat. Pomedem s ekuhinjo in dnevno.. zjutraj ne morem v tako svinjarijo spustiti malcka...pride dol in pravi,,...kaj pa zdej dela.
Ounce, vem da sem smotana, ke rbi morala samo lezati in delam. A cel teden gledati in prositi.... kot da s evse samo zaradi mene mora delati in ne za na skupni dom. malo vec samoiniciative sem pricakovala. TO sem mu ocitala prej..in ga seveda prizadela. Mi je cisto vseeno...ponavadi ne grem spat, ce imava konflikt... Ampak zdejle mi je pa csega cez glavo.
Vsak dan poslusam zakaj naredim kako malenkost, po drugi strani pa ni podpore. Mislim si, da bi bilo najboljs iti za ene 5 dni lezat v bolnico, da ne gledam tega doma in pol naj se kar sama rihtata..da bo videl kaj vse zahteva gospodinjstvo. Ko mu bo nekeja jutra zmanjkalo cistih otroskih bodijev.
FAjn pa je , da je dobil toplo malico, ko s e je vrnil iz sluzbe...za rizoto naredit sem pa vedno dobra.
jezna in razocarana