writing-img

RE: Februarski sončki 2008 - 7. del

clock-img

11.12.2008, 22:14

clock-img

bamby

pencil-img

4007

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

A pol moram po supernovi hodit okoli s tablico na jošku Februarčki 2008?!user posted image

ne ne, me smo vse tolk počene, da nam že na čelu piše da smo z RR user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:15

clock-img

Maj78

pencil-img

254

Jaaaaa! Dolenjka, vas povabim na božično pecivo, Priiidite, pa praline prinesi!user posted image

Jok seko, praline sem ti obljubila če ti prideš v LJ na srečanje! No, pa če prideš v Stično jih tudi dobiš user posted image

Podkupovalka  user posted image

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

clock-img

11.12.2008, 22:15

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

dolenjka...velikokrat se spomnim nate oz. se sprašujem in razmišljam..če že kaj delatena drugem otročku?

zadnji mesec smo bolj pasivni user posted image  pa še pogoji niso glih... bomo kmal spet v ekšn user posted image

bomo držali pestke, da vam čimprej rata..

hvala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

11.12.2008, 22:16

clock-img

Janey

pencil-img

4341

ja 20 mi ziher(no če bodo imeli čas oni zarad katerih pridemo) in lahko lahko še atiji pridejouser posted image user posted image sam pol SN nebo ok, premalo placauser posted image user posted image

clock-img

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ej dolenka pa kavo moraš častit, za termofor pa za bušija tisto darilo, da zapijemo! pa ni čudno, da jaz nič ne zadenem, če vse ti pobereš?!user posted image

clock-img

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: putina

jaz  se tud javljam za srečanje .. 22.12 ob 10ih .. sam da bodo otročki zdravi ..zdej smo končno zrihtal tisto luknjo v spalnici .. hvala bogu sem bla že čist na konc .. zdej sem pa skor samohranilka postala .. je moj non stop v službi .. se je pritoževal da mu je dolgčas .. pa so ga takoj dodatno angažiral .. mah .. sej mogoče se bom pa navadla .. če ne ste pa vi tukaj user posted image .. problem je samo, ker imam računalnik zgoraj v spalnici, kjer Tamara spi .. notebooka ma pa moj .. ker je služben .. in če mojga ni, pol tud računalnika ni zvečer .. razen občasno, če gre na lauf al pa zdej pred novim leton ko je polno fešt..

ti se pa vedno oglasiš, ko se začnemo za srečanje menit, pol te pa ni user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

11.12.2008, 22:17

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

srečka a greva spet v SN?user posted image user posted image

jap, zdaj jo sprva najdeva user posted image  user posted image  user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

clock-img

11.12.2008, 22:17

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

A pol moram po supernovi hodit okoli s tablico na jošku Februarčki 2008?!user posted image

ne ne, me smo vse tolk počene, da nam že na čelu piše da smo z RR user posted image

ne ne sam dolenjka se tolk dere da ne moreš zgrešituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:18

clock-img

bamby

pencil-img

4007

ja 20 mi ziher(no če bodo imeli čas oni zarad katerih pridemo) in lahko lahko še atiji pridejouser posted image user posted image sam pol SN nebo ok, premalo placauser posted image user posted image

Sem mislila, da boš rekla, da  pa SN atija nima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Mi se bomo tudi okoli božiča malo po LJ potikali, šli lučke gledat. user posted image  
Morda se kaj v SN oglasimo in še vas srečamo. user posted image  Težko bo zgrešit, da koga ne srečamo. user posted image

no no no, dejmo se mal zorganizirat, a vi pridete s službenim avtom user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image , služben avto dobimo 1.2.2009 user posted image
tokrat pa privat

Hvala moj zaklad LANA

clock-img

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

ej dolenka pa kavo moraš častit, za termofor pa za bušija tisto darilo, da zapijemo! pa ni čudno, da jaz nič ne zadenem, če vse ti pobereš?!user posted image

Če ti 22.12. prideš v SN te še s pico počastim user posted image

clock-img

clock-img

Janey

pencil-img

4341

jap, zdaj jo sprva najdeva user posted image  user posted image  user posted image

jaz sem takoj zauser posted image user posted image sej veš kaka sem, samo da se nekaj dogajauser posted image user posted image
danes mi je blo prav dolgčas ko ni blo nobeneuser posted image

clock-img

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ok zdej pa res grem. Lahko nočko.user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:19

clock-img

Janey

pencil-img

4341

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Sem mislila, da boš rekla, da  pa SN atija nima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pozabla v napisatuser posted image user posted image

clock-img

clock-img

Janey

pencil-img

4341

nočko blaža

clock-img

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Mi se bomo tudi okoli božiča malo po LJ potikali, šli lučke gledat. user posted image  
Morda se kaj v SN oglasimo in še vas srečamo. user posted image  Težko bo zgrešit, da koga ne srečamo. user posted image

no no no, dejmo se mal zorganizirat, a vi pridete s službenim avtom user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image , služben avto dobimo 1.2.2009 user posted image
tokrat pa privat

ok, tut prav, sem sam mislila da bi vas mal ponucala če bibla gužva, da bi z lučkami hitrej iz kolone prišli user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:20

clock-img

Janey

pencil-img

4341

ne rabima gps, ki naju zmedeuser posted image user posted image

clock-img

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

izdajalka

clock-img

clock-img

putina

pencil-img

101

jaz  se tud javljam za srečanje .. 22.12 ob 10ih .. sam da bodo otročki zdravi ..zdej smo končno zrihtal tisto luknjo v spalnici .. hvala bogu sem bla že čist na konc .. zdej sem pa skor samohranilka postala .. je moj non stop v službi .. se je pritoževal da mu je dolgčas .. pa so ga takoj dodatno angažiral .. mah .. sej mogoče se bom pa navadla .. če ne ste pa vi tukaj user posted image .. problem je samo, ker imam računalnik zgoraj v spalnici, kjer Tamara spi .. notebooka ma pa moj .. ker je služben .. in če mojga ni, pol tud računalnika ni zvečer .. razen občasno, če gre na lauf al pa zdej pred novim leton ko je polno fešt..

ti se pa vedno oglasiš, ko se začnemo za srečanje menit, pol te pa ni user posted image  user posted image

če bi manj čvekale user posted image bi se že dopoldne oglasila .. tko sm bla pa zaradi mojstrov in direndaja in letanja sem in tja (sem imela Tamaro pri mami, pa sem jo šla vmes še podojit)v krepkem zaostanku z branjem .. ko sem bla že čisto na koncu z branjem se je pa tamara zbudila in sva leteli po julijo .. popoldne ko sem pa sama z obema je pa uspeh že če mi na wc uspe kidnt ne da bi kera za mano prletela ..

clock-img

clock-img

bamby

pencil-img

4007

sem pozabla v napisatuser posted image user posted image

Ah ne ne, jaz do konca nisem prebrala kaj si napisala, pa sem kar po svoje sklepala user posted image . Kaj... sem pa že povedala user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:21

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

ma ga ma user posted image  

Morda pa bi mi iz totega konca kar en vagon pri SZ najeli. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

clock-img

clock-img

blaža

pencil-img

8795

izdajalka

ne, ki nisem!user posted image

clock-img

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

če bi manj čvekale user posted image bi se že dopoldne oglasila .. tko sm bla pa zaradi mojstrov in direndaja in letanja sem in tja (sem imela Tamaro pri mami, pa sem jo šla vmes še podojit)v krepkem zaostanku z branjem .. ko sem bla že čisto na koncu z branjem se je pa tamara zbudila in sva leteli po julijo .. popoldne ko sem pa sama z obema je pa uspeh že če mi na wc uspe kidnt ne da bi kera za mano prletela ..

uuuu kakšno poročilo user posted image  sprejeto user posted image  user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:22

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

izdajalka

ne, ki nisem!user posted image

kaj to pomeni, da ne greš spat user posted image  user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:22

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ne ne grem. zdej pa res!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem