cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Februarski sončki 2008 - 7. del

clock-img

11.12.2008, 22:08

clock-img

blaža

pencil-img

8795

jaz sem pa štekala, da se dobiste 19.?user posted image  No dolenjka a prideš pol kakšen dan prej pa da se vidiva 20?user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:08

clock-img

Maj78

pencil-img

254

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

ja ma midva z mojim bova sama. Lahko bi se pa s kero vidle?!

Kje pa je ta famozna supernova. A maste samo eno?

Ja jaz sigurno pridem, samo, če bosta moja dva bubca ok. Bom pa prišla še z otrocmi eno popoldne od božiča do silvestrovega, da jih peljem malo lučke po Lj pogledat.user posted image

Supernova je na Rudniku zravben leclerca

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

clock-img

11.12.2008, 22:09

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

Se pravi da je 20.12. srečanje al kako?????

ne ne, 22.12. v 1. štuko v supernovi in glej da ne manjkaš user posted image  user posted image

če slučajno moj dragi ne bo na šihtu, potem bi še mi 3je uleteli... če smo seveda lahko v polni zasedbiuser posted image

seveda, sej je že čas da se z vašim spoznava, a ne ? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

11.12.2008, 22:09

clock-img

blaža

pencil-img

8795

A mojga pa nočeš spoznat?user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:10

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

Mi se bomo tudi okoli božiča malo po LJ potikali, šli lučke gledat. user posted image  
Morda se kaj v SN oglasimo in še vas srečamo. user posted image  Težko bo zgrešit, da koga ne srečamo. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

clock-img

clock-img

blaža

pencil-img

8795

evo zdej jeprišel iz pig ponga, pa se poslavljam. se grem še jaz malo stisnit. lahko nočko!user posted image

clock-img

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

jaz sem pa štekala, da se dobiste 19.?user posted image  No dolenjka a prideš pol kakšen dan prej pa da se vidiva 20?user posted image

ja, 19. zvečer priletimo na brnik, a čmo kr direktnga v Senožeče usekat user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

11.12.2008, 22:11

clock-img

Janey

pencil-img

4341

ella če hočeš ti kupim kaj od bebivala in pošljem ali prinesem, pridemo itak v roku 2 tednov v ljubljano.

clock-img

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

Se pravi da je 20.12. srečanje al kako?????

ne ne, 22.12. v 1. štuko v supernovi in glej da ne manjkaš user posted image  user posted image

če slučajno moj dragi ne bo na šihtu, potem bi še mi 3je uleteli... če smo seveda lahko v polni zasedbiuser posted image

seveda, sej je že čas da se z vašim spoznava, a ne ? user posted image

hvala za dovoljenjeuser posted image upam da res ne bo na šihtuuser posted image

v tretje gre rado...... nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

clock-img

Janey

pencil-img

4341

srečka a greva spet v SN?user posted image user posted image

clock-img

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

dolenjka...velikokrat se spomnim nate oz. se sprašujem in razmišljam..če že kaj delatena drugem otročku?

zadnji mesec smo bolj pasivni user posted image  pa še pogoji niso glih... bomo kmal spet v ekšn user posted image

bomo držali pestke, da vam čimprej rata..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

clock-img

clock-img

blaža

pencil-img

8795

A pol moram po supernovi hodit okoli s tablico na jošku Februarčki 2008?!user posted image

clock-img

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Mi se bomo tudi okoli božiča malo po LJ potikali, šli lučke gledat. user posted image  
Morda se kaj v SN oglasimo in še vas srečamo. user posted image  Težko bo zgrešit, da koga ne srečamo. user posted image

no no no, dejmo se mal zorganizirat, a vi pridete s službenim avtom user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:12

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

A pol moram po supernovi hodit okoli s tablico na jošku Februarčki 2008?!user posted image

ne ne, me smo vse tolk počene, da nam že na čelu piše da smo z RR user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:13

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Jaaaaa! Dolenjka, vas povabim na božično pecivo, Priiidite, pa praline prinesi!user posted image

clock-img

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA

clock-img

clock-img

Janey

pencil-img

4341

ne ne, me smo vse tolk počene, da nam že na čelu piše da smo z RR user posted image

ne ne sam dolenjka se tolk dere da ne moreš zgrešituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

putina

pencil-img

101

jaz  se tud javljam za srečanje .. 22.12 ob 10ih .. sam da bodo otročki zdravi ..zdej smo končno zrihtal tisto luknjo v spalnici .. hvala bogu sem bla že čist na konc .. zdej sem pa skor samohranilka postala .. je moj non stop v službi .. se je pritoževal da mu je dolgčas .. pa so ga takoj dodatno angažiral .. mah .. sej mogoče se bom pa navadla .. če ne ste pa vi tukaj user posted image .. problem je samo, ker imam računalnik zgoraj v spalnici, kjer Tamara spi .. notebooka ma pa moj .. ker je služben .. in če mojga ni, pol tud računalnika ni zvečer .. razen občasno, če gre na lauf al pa zdej pred novim leton ko je polno fešt..

clock-img

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nism mogla da ne biuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

11.12.2008, 22:14

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Jaaaaa! Dolenjka, vas povabim na božično pecivo, Priiidite, pa praline prinesi!user posted image

Jok seko, praline sem ti obljubila če ti prideš v LJ na srečanje! No, pa če prideš v Stično jih tudi dobiš user posted image

clock-img

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Ma porkasvet spet me ne pustiste it spat!user posted image

clock-img

clock-img

Janey

pencil-img

4341

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ja sej tebi se tak oblubila da pridem....sam najbrž bo to 20.12....če boste za kako kavo

clock-img

clock-img

ella79

pencil-img

4871

janey sej ne vem kaj bi sploh mela od bebivala, k hladilno mazilo imam od gorenjkih lekarn in je super. Jaz bi sam neki da te lišaje porihtam user posted image

janey in SN sam bi res lahko prišle user posted image user posted image user posted image

zdej pa res grem, se že pol ure poslavljam...
nočkouser posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

clock-img

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nism mogla da ne biuser posted image user posted image user posted image

ko te ne bi znao, skupo bi te platio user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Jaaaa, pridi janey, jaz bom v Lj 20.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem