IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA
MalaČebelica ,mediuhec -poročajta kako kaj v mš ,sem mislila it ta mesec ,pa grem naslednji.Samo se še nisem odločila ali na vošnjakovo ali v bolnico.
aha. evo poročilo

: meni je bilo prvič super. je predavala ena fajna babica (vsaj mislim, da je babica

). včeraj smo pa imeli predavanja o vajah v nosečnosti in dihanju med porodom ipd. pa je blo čisto mimo. sem bila kar fejst razočarana... ta ko je predavala je ful slabo govorila pa nič ni vedela, kaj ima na kerem slajdu. sem si mislila,da če ji je kateri drugi delal predstavitev, da bi vsaj lahko enkrat pred predavanjem skozi prebrala, pol pa je na koncu še sama rekla: eh, saj sem sama delala predstavitev, samo zdaj res ne vem, kaj je na naslednjem slajdu in kje je tisti, ki bi vam ga rada pokazala

mislim joj....
nekak sem si največ obetala od tega predavanja o dihanju ravno, pa me je razočarala...
mislim, pa da je precej odvisno od tega, kdo pride predavat - ker je vsakič drugi
bom poročala pol še drugi teden, ker imamo potem naprej predavanja... mogoče pa še potem grem še 1x v ZD na vošnjakovo, če bo tukaj brezveze