Ejla....pa res so nori s tem tekmovanjem....hočem Dali glasovat, pa nič, pa SPPS, pa nič, potem pa naslednja pa bi lahko....
kako je to mogoče...pa kr nekaj no...ej, jst bi ful rada da zmaga ena marčevka da jim damo vetra, ko smo itak najlepše, in glih prav okroigle
Tudi mene prehlad še ni čisto 0 spustil..me prav v želodcu boli od kašljanja,...grozno...vedno se okrog 5ih ponoči zbudim in akcija , sam ne tista (
)...s tistim smo že zdavnaj nehali....ne vem, v 1.
smo do konca brez problemov, zdej pa zaradi začetniških težav, krvavitev in to nismo, no zdej pa ne vem, mali tko brca in sodeluje zraven, da se samo smejeva z mojim
....ne gre pač..ne vem, tud nobenega placa ni več noter...upam da se ni kaj zarastlo
bomo pol nadoknadili, itak sva pa poleti si dala ful duška na tem področju,,,,itak pa se potem drugače crkljava, tako da nama prav nič ne manjka....
Jutri gremo dopoldan v Celovec v Ikeo z enimi prijatelji, pa upam da ne bomo prav pozno prišli in da pridem na srečanje, se že prav veselim...kje pa se dobimo, in kdo sploh pride?
se tipkamo...