Ojej, ma kje sem jaz ostala z branjem...
Najprej...
cmoki - Jaz sem jih delala danes in so zelo dobri!
Celo moj sinko je nekaj spravil po grlu, kar kaže, da so res dobri, ker je drugače res švoh jedec in razen makarončkov in juhic ne poje nič (ok, čokolado ne štejem
).
Dali* - Meni na seznamu napiši +2kg
(od začetka do sedaj), pa 108cm. Joj, se vidi, da imam apetita za vola pojest in jem za tri, ne sam za dva. Ampak sej do 25t +2kg tud ni take hude panike (huda tolažba). Pa slikce iz srečanja so super, vidim da ste se imele luštno!
Pa čestitke vsem za preglede in MF!
Dobrodošal naša nova marčevka urška13. Vas je pa kar nekaj Štajerk med marčevkami!
felix7 - Joj, tole pa es ni bilo fajn. Ampak ponavadi se ne vračajo na isto mesto, sploh ne kakšne privat hiše, stanovanja kjer niso našli nič "koristnega". Filing pa verjamem, da ni dober.
tasa_m - Jaz sem tud mogla tam sedet? V prvo vem, da sem šla malo po trgovinah, tokrat je pa redkla naj kar v čakalnici sedim? Nimam pojma zakaj. Pa meni so v nasprotjo z Dali* kri vzeli vse skupaj na koncu po eni uri čakanja, da me niso dvakrat špikali. Sej po mojem na tokso cukr nima vpliva. Eh, sej so polnoletne pa že vedo kaj delajo tam v laboratoriju... Upam...
dana - Moj trebuh je tudi velik, sploh če gledamslikce iz 1.
, ko se ej v 25t (tako kot sem sedaj) videlo le kot da sem se malo bolj najedla.
Pa sem sedaj takšna kot v prvo, ko sem šla rodit.
pocka - Za uho vem kako je hudo, sem sama ene 3 leta nazaj hodila po ORL-ju zarad tega. Pa zmeri sem čakala v čakalnici vsaj 3 ure, men se je pa trgalo od bolečin. Pa sploh, ko ti gre s tisto cevko v uho, da ti počisti vse vn in ti moraš sedet pri miru. Ojej, se sploh ne smem spomnit. Upam, da boš kmalu na starih tirih.
Najaa - Oh, jst bi prišla k vam na joto. Bi jo tolk jedla, pa jo mož, niti sin ne jesta. Za enega kuhat joto pa...
Tko... verjetno se oglasim šele enkrat v nedeljo. Jutri greva na poroko kolegov... pa še obujala bova najine spomine izpred 2 let... kajti midva sva se ženila 18.11.06, žurka bo v isti gostilni, imela bosta istega fotografa,... in jaz sem bila takrat noseča in sedaj spet. se isto, le glavna dva akterja sta druga.