Jutro čvekice, še vedno se prebijam skozi vse te strani, no, zdaj sem šesto stran prebrala...še malo
...ja pri nas je še vedno pestro, še dobro,da imam mojega doma te dni, da se s Tajo ukvarja popoldne, ker jaz nisem še glih najboljša. Sem morala včeraj spet v bolnico, da so mi malo sprali uho, je pa tako bolelo,da sem jokala kot mala bebica zraven
, najhujše je pa to, da moram jutri še enkrat skozi to, me je že zdaj strah ko
.
bolniška - jaz sem bila v prvi nosečnosti na bolniški par mesecev prej, pol sem šla pa za en dan v službo, pol sem vzela tista dva tedna novega dopusta in nato šla naprej na porodniško, tako,da ni bilo teh 45 ampak 28, ali koliko jih je,ne vem točno. No, saj najaa pravi,da ni več tega,da se gre 45 dni prej, tako,da super.
IZVIRNO SPOROČILO: dushka
Pocka lepo da so ti odobrili 4 urni delovnik. Jaz sem tudi zaprosila, pa me je komisija zavrnila. Smem vprašat, kakšen razlog si imela.
meni je G napisala pritisk navzdol, pa trebuh mi precej otrdeva, imam pa tudi tako službo, ki je kar zadosten razlog, da lahko ostanem doma (no, zdaj bom v pisarni eno tajnico nadomeščala, ker za na teren nisem več,uniforme že zdavnaj ne spravim več na rit

, pa tudi če bi šla, se nebi pustila kar tako). Ja škoda,da ti niso odobrili, verjetno je odvisno tudi od komisije in seveda tega kaj ti napišejo kot razlog, meni je sestra pri dr. takoj rekla naj se ne sekiram, ker mi bodo sigurno odobrili in so mi res.
mariborčanke -

za uspelo srečanje
Aha, vidim,da je zdaj pizza burek na tapeti

, meni je všeč, ampak še vedno imam najraje sirnega.
No, tole zaenkrat od mene, grem brat naprej,da vas ujamem...