IZVIRNO SPOROČILO: helimaša
v glavnem evo ena
.....za dobro jutro.....
no, pa še od mene ena. Jo je kr helimaša skuhala

, jaz sem danes bolj lena.
Hvala za info za lekadol plus C, saj na koncu ga tudi jaz nisem vzela. Sem šla samo ležat ampak spala nisem nič. Danes ponoči pa mi ni pasalo nič..premetavala sem se sem in tja, tak da

eh..bo že.
Zdaj pa se mi je še sestra na kosilo povabla, tak da bom mogla kaj bolj konkretnega skuhat. Jaz pa sem misla sam cmoke naret pa kompot. Ker je za mojega pasulj še ostal..
Dali* vidim, da ste se imele fajn..upam, da nam sporočiš ko bo kakšna celjanka dobila naraščaj. Jaz sem si vedno želela živet v CE. oz. ce.okolici. Ne vem zakaj,mogoče ker imam kar nekaj sorodnikov v Laškem in sem vsa srečna, ko grem tja na obisk (ali pa mogoče, ker delajo Zlatoroga..

).
Felix7 - upam, da bosta vse porihtala z tvojim. Važno je da sta vidva cela in da vama niso ničesar vzeli. Uh, pravi

so ti lopovi...
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*
Sicer pa test za glukozo sploh ni bil čist nč ogaben. Potem sem šla v čakalnico in odsedela eno uro , nato pa sem dala kri.
a pol moraš še tam sedet ? Jaz grem ta test delat konec meseca, ker mi je rekla da pred 24 tednom ne smem. , pa bom pol dala še kri za toxo. Pol pa takoj čez 2 dni klicala sestrično, če je vse ok s krvjo.. Dela glih na ZZZV v laboratoriju, pa me pol malo potolaži če je vse ok..