IZVIRNO SPOROČILO: buksi
Ojla
Tasa m: sam to je kokr sem gledala še ne ena ura vožnje, pa še avtocesta je? Ma moj se vsak d n vozi v sluzbo tolk časa. Pa prej se je vozil ko nisva skup živela še še več kot uro. Je rajš bil doma kot pa nekje spal. Ok, za nas so to kratke razdalje in smo se vajeno voziti tako daleč delat itd... Kaj mora to tudi ponoči delat al pa tok pozno?
saj vem da ni tak daleč ja..sem šla zdaj sploh gledat kje je Žalec ampak me moti to, da zdaj je non-stop po Mb. ali v okolici,ko pa ga bom najbolj rabla pa bo mi tam neki bogu za hrbtom..

. Vseeno naj se kaj zgodi, preden pride on iz Žalca je lahk že ne vem kaj narobe. Samo primer,..upam, da nebo nič prišlo ampak če tak pomisliš ne..
Grrr sem jezna

,..zdaj pa me je še klical, da ko pride domov skoči pod tuš in greva k njegovem šefu..ma se mi glih da še njegovega šefa tam gledat.. joj sem pa prav en

postala..
Ma njegova žena, bi nama spet rada dala nekaj za

. Vse lepo in prav ampak ko nimama več placa nikamor za dat, tolko imava vsega. Omara se mi bo počasi začela skup sesuvat

. Ima njegov šef 1-letni dvojčici..
Bom mogla mojemu rečt, da bova mogla počasi v večjo stanovanje,kjer bova eno sobo imela samo za cunje..
Me prav zanima kdo bo mi pol prišo kaj na obisk, ko bo treba vse to oprat in zlikat. Pol pa nobenega blizu..
hja, hormončki mi delajo danes, se vidi da se nisem dovolj naspala..