Dobro jutro,
tudi meni se je uspelo dodobra naspati, mala se razvaja pri tašči, jaz pa šele sedaj kofečkam.
Tudi mi imamo malega razgrajača v trebuhu, res hudo hudo brca, je pa res, vsaj mislim, da tiste, ki smo doma, smo malo bolj sproščene in to res zelo čutimo, tiste, ki so zelo aktivne, mi pravijo, da ne toliko. Mogoče je kaj na tem.
Tudi jaz kilce pridno pridelujem, 8+ in G je rekla, da je to tako tako, lih na meji za preveč do 26. t. Šla bom na test za sladkorno.
Spps si kaj zvedela za zavod za transfuzijo, kdaj delajo, jaz grem tja 29. 12., pregled imam pa 30. 12. v ambulanti za patološko nosečnost, verjetno zaradi zdravil.
Nejaa, a je tvoja Tija tudi božiček v SM, se mi je zdela tako znana in obe čakava do marca
Miklavževali smo lepo, polno vsega, z malo sva napekli piškotov, skratka uživali smo.
Včeraj je šla mala celo malo smučat in se sankat in smo rekli, da moramo čez praznike res izkoristit za skupne trenutke.
Vidim, da se že na polno pripravljate, jaz imam res vse, samo na kup bo treba spravit, sem posojala svoji in moževi sestri, zdaj bo pa kmalu čas, da se mi stvari začnejo vračat.
KOKICA vse naj naj, naj ne bo težko to Kristusovo leto
LP