writing-img

RE: Marčevke 2009 - 2. del

clock-img

09.12.2008, 14:44

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

PUPE POVEJTE MI KERA BO PISALA SEZNAM ROJSTEV???
NAJ DA CIFRO ZA SPOROČIT LEPE NOVICE user posted image user posted image user posted image

Sem že enkrat davno rekla, da lahko jaz,. ker imam zadnja v marcu pdp. Pošljite mi cifre na zs in vam bom tudi jaz poslala svojo. user posted image

sorry hahaha mi je očitno ušlo, tasi pa tud hahahaha

ti pošljem user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2008, 14:47

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

PUPE POVEJTE MI KERA BO PISALA SEZNAM ROJSTEV???
NAJ DA CIFRO ZA SPOROČIT LEPE NOVICE user posted image user posted image user posted image

Sem že enkrat davno rekla, da lahko jaz,. ker imam zadnja v marcu pdp. Pošljite mi cifre na zs in vam bom tudi jaz poslala svojo. user posted image

sorry hahaha mi je očitno ušlo, tasi pa tud hahahaha

ti pošljem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kakšne skrbi, že imateuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2008, 14:48

clock-img

Yassy

pencil-img

212

o kaksnem seznamu vi to pupe zdej,..nc mi ni jasno

clock-img

09.12.2008, 14:52

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

o kaksnem seznamu vi to pupe zdej,..nc mi ni jasno

o tistem, ki ga bomo delale nekje konec februarja in v marcu in aprilu...torej seznamček vseh nas, ki se bomo iz 1 spremenile v 2 ali 3 ali 4!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2008, 14:53

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

o pupa si se vstala ?? user posted image

yassy naji pošlješ tvojo cifro, ona tebi svojo in ko rodiš ji javiš da ona javi na RR...

eh sem zakomplicirano to povedlauser posted image

clock-img

09.12.2008, 14:55

clock-img

Yassy

pencil-img

212

aha o tem torej govora,...super:)

clock-img

clock-img

Anonimen

spps in tasa_m - Ja, +4kg, ampak na kolk podlage... user posted image  Sicer sem si zadala, da se zredim tam nekje +8-10kg, pa upam, da mi rata... ampak prvič je šlo zadnje 2 meseca gor čist na koncu še +10kg. Prav tega me je strah, da ne bom nevarno proti stotki, k bo treba it rodit.

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

o pupa si se vstala ?? user posted image

yassy naji pošlješ tvojo cifro, ona tebi svojo in ko rodiš ji javiš da ona javi na RR...

eh sem zakomplicirano to povedlauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2008, 14:58

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

BUŠIJI MARČEVK 2009

user posted image   trezika

user posted image  =jasna=
user posted image  
 Pupa7
user posted image spps
user posted image  Piruri
user posted image lejca
user posted image dali*
user posted image Lolita23
user posted image   čebeica maja
user posted image felix7
user posted image yania
user posted image mojčika
user posted image   Najaa
user posted image tasa_m
 user posted image  Mala Čebelica
user posted image  mama_milchy
user posted image trinity22
user posted image  Kokica32
user posted image   drevozivljenja
user posted image   PERSIDA

user posted image  novo

clock-img

09.12.2008, 14:59

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

spps in tasa_m - Ja, +4kg, ampak na kolk podlage... user posted image  Sicer sem si zadala, da se zredim tam nekje +8-10kg, pa upam, da mi rata... ampak prvič je šlo zadnje 2 meseca gor čist na koncu še +10kg. Prav tega me je strah, da ne bom nevarno proti stotki, k bo treba it rodit.

lepo se držiš-jaz sem tud pri prvi zadnje tri mesece pridelala 8kg,zdaj pa  mmi čist nič drugače ne kažeuser posted image user posted image

a diplomsko si oddala?

< Sporočilo je popravil spps -- 9.12.2008 15:01:58 >

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2008, 15:03

clock-img

Yassy

pencil-img

212

naja,...si tu al te ni?

clock-img

09.12.2008, 15:04

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

naja,...si tu al te ni?

mislim,da je šla venuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2008, 15:05

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

malo računam...če sem se do sedaj zredila cca 8 kg ( ne vem točnega podatka, ker ne vem koliko kg sem imela na začetku nosečnosti user posted image ) ali je potem možno, da se še za 1x toliko zredim v teh 3 mesecih??? user posted image user posted image user posted image Pa menda ja ne...sem se zadnjih 14 dni malo več vagala..pa nič ne "napredujem" pri pridobivanju teže.... Kako to gre? user posted image

clock-img

09.12.2008, 15:07

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

malo računam...če sem se do sedaj zredila cca 8 kg ( ne vem točnega podatka, ker ne vem koliko kg sem imela na začetku nosečnosti user posted image ) ali je potem možno, da se še za 1x toliko zredim v teh 3 mesecih??? user posted image user posted image user posted image Pa menda ja ne...sem se zadnjih 14 dni malo več vagala..pa nič ne "napredujem" pri pridobivanju teže.... Kako to gre? user posted image

user posted image user posted image men je v prvi nosečnosti to ratalouser posted image user posted image tud zdaj mi dobro kažeuser posted image user posted image
bebice zadnje tri mesece ne rastejo več tako hitro,ampak pridobivajo na teži-mi pa z njimiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2008, 15:08

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

kokica32 ko boš ugotovila kak grejo kg gor še prosim meni povej user posted image  Jaz sem tud šla +8 gor, ampak upam, da ebom šla še kakih 8
zdaj bom tak dieto dobla te pa bom mela -8 user posted image user posted image  

clock-img

09.12.2008, 15:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: spps
a diplomsko si oddala?

Ammmmm... jo bom do petka. user posted image  Sem še neki čarala in spreminjala, ker mi neki ni bilo všeč, tako da...

KOKICA32 - Ene se na koncu ne zredijo res skoraj nič, ene pa večino prav zadnje mesece (kot na primer v prvi nosečnosti jaz). Sploh je fino k zatekaš in imaš na 2 dni 1 kilo več. Pa sem se tolažila, da je to "samo voda", pa pridem iz P s -3kg, pa je imel samo otrok -3,5kg???? No ja...

clock-img

09.12.2008, 15:15

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Uffffffffff te kile...kak bomo potem hujšali.....Kake tortice neki...tiste polnozrnate mogoče, ne Tasa...user posted image

clock-img

09.12.2008, 15:16

clock-img

jjasna85

pencil-img

1258

Js umes še seminarsko pišem in, ko si dam malo pavzice vas grem prebrat... pa že zgubim nit pogovora ... sej ste upaljeneuser posted image

drugače vidim, da dajate bušije gor... no, se bom pa še js s svojim pohvalla (bom odrezala glavo iz slike, da ne bom edina cela goruser posted image )
user posted image

clock-img

09.12.2008, 15:16

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

a diplomsko si oddala?

Ammmmm... jo bom do petka. user posted image  Sem še neki čarala in spreminjala, ker mi neki ni bilo všeč, tako da...

KOKICA32 - Ene se na koncu ne zredijo res skoraj nič, ene pa večino prav zadnje mesece (kot na primer v prvi nosečnosti jaz). Sploh je fino k zatekaš in imaš na 2 dni 1 kilo več. Pa sem se tolažila, da je to "samo voda", pa pridem iz P s -3kg, pa je imel samo otrok -3,5kg???? No ja...

ma sem ti rekla,da nehaj popravljatuser posted image user posted image user posted image

pri men še zaenkrat ni nič vodeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2008, 15:19

clock-img

spps

pencil-img

14046

BUŠIJI MARČEVK 2009

user posted image   trezika

user posted image  =jasna=
user posted image  
 Pupa7
user posted image spps
user posted image  Piruri
user posted image lejca
user posted image dali*
user posted image Lolita23
user posted image   čebeica maja
user posted image felix7
user posted image yania
user posted image mojčika
user posted image   Najaa
user posted image tasa_m
 user posted image  Mala Čebelica
user posted image  mama_milchy
user posted image trinity22
user posted image  Kokica32
user posted image   drevozivljenja
user posted image   PERSIDA

user posted image  novo
user posted image  jjasna85

clock-img

09.12.2008, 15:20

clock-img

spps

pencil-img

14046

jjasna,lep bušiuser posted image user posted image user posted image zdaj se pa že tebi tud lepo vidiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2008, 15:23

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Uffffffffff te kile...kak bomo potem hujšali.....Kake tortice neki...tiste polnozrnate mogoče, ne Tasa...user posted image

ja, polnozrnate. Mi je danes G. rekla, nikoli ni prepozno user posted image  ko me je vpr. če sem sladkor omejila..

clock-img

09.12.2008, 15:25

clock-img

jjasna85

pencil-img

1258

jjasna,lep bušiuser posted image user posted image user posted image zdaj se pa že tebi tud lepo vidiuser posted image

Ja no... 6 mescow se je uspešno skrival... zdej pa ne gre lih večuser posted image
nič.. šibam js domov končno...

punce, jutri se še kaj tipkamo...

mwaaaauser posted image

clock-img

09.12.2008, 15:30

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Ja no... 6 mescow se je uspešno skrival... zdej pa ne gre lih večuser posted image
nič.. šibam js domov končno...

punce, jutri se še kaj tipkamo...

mwaaaauser posted image

lepo se imej in se le oglasi-mogoče se pa jutri vidimo že na tretjem deluuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

09.12.2008, 15:31

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Živjo!!!

No še moje poročilo iz pregleda.

Kri(krvni sladkor), urin, pritisk uredu.Pač imam malo vnetja, tako da spet Canesten svečkeuser posted image (ta vnetje mi gre ze na živce.Maternični vrat ok(nekaj čez 4 cm, merila ga pa je vaginalno).Aha men je delala uz in mi ga tud bo veden.Mala se not reži, pa obrjena je že navzdol, drugače pa je mala okuser posted image user posted image .Dobila sem še nekaj za prebavo, nek lactogen.

Naslednji pregled:14.1.-delala bo uz, kjer jo bo izmerila.Pa vse papirje tudi takrat dobim(za očetovstvo, pa paket..)

Teža:+10kg od začetka(Men je skor pobral, apetita nimam, ne jem sladkega, pa tolik, pa če mora bit pač mora)

spps jaz te bom dodala na msn

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem