Jaz sem ostala na 162. strani.... ajej! No, ampak imam tolk vročo kavico, da si lahko privoščim eno mirno branje - če bo tamal spal.
No, danes sem bila na Zavodu za transfuzijo (hvala, da ste mi pomagale). Tam mi je una na hitro pogledala roko, zapičila iglo in sem bila v prvem šusu in takoj rešena... se jim pozna, da so stalno v pogonu tam in me ne pretipajo od glave do nog kje imam kakšno "pametno" žilo.
Za seznamčka... sem se zjutri tehtala = +4kg (
pa nisi verjet no!), ampak to je od začetka, da mi ne bosta še več napisale, kot to katastrofo!
yassy - Držim pesti, d abo vse ok, pa saj mora biti!
Ti samo lepo počivaj. A si ti tud slučajno Jasna? Al kaj je ta yassy?
dolči - Važno je samo, da otroka čutiš, tudi pri meni pri prvem sem šele po enem 30t čutila to, kar sedaj že nekaj časa. Pa sploh se ni veliko premikal - razen zvečer, tale naša miška je pa nora. Pa nima veze to s tem kakšen bo potem otrok, ker prvi sin je bil v trebuščku bolj kot ne miren in zaspanček (smo ga vedno za CTG morali budit), ko se je rodil, pa ni spal prve mesece ponoči nič, čez dan bore malo,... Pa tudi meni so rekli, da je bolj mejčkn in lahek, pa je imel na koncu 53cm in 3490g. Ti samo uživaj!
tasa_m - Ti bi pa res lahko naredila razprodajo!
KOKICA32 - Vse najboljše!
Ampak vikat te pa ne mislim začet...
srečanje v petek - Mislim da je Najaa spraševala - ja, pri meni še velja - priden na en kofe, pol gremo dalje. Sam tud prejšnjič so si premislile zadnji trenutek. Pa Felix7 je spraševala kako se bomo klicale... ve boste imele sploh velik dela, ker sva dve Jasni.
mojčika - Jaz sem bila tam na Zavodu za transfuzijo ob 9.30, pa so delali, sam urnika jst kokoš pa tud nisem pogledala... so imeli eni ekskurzijo tam in je bilo enih otrok, tako da sem kar se da hitro prišla in šla.
Pupa7 - Eh, nič skrbet zarad prezgodnjega poroda... kolkr se spomnim Marca 2007, je bilo moderno, da se vsi rojevajo čez rok in to kr fejst.
Midve imava pogodbo, da do februaja naj se ji nikamor ne mudi, pol pa kakor se bo odločila, sam do aprila pa naj vseeno pride enkrat na ta svet (PDP imam 3.3.).
spps - Čestitke za izpit!
sporočanje o rojstvu - Mislim, da smo rekle, da bosta to dve iz konca seznama kamor jima bomo pošiljali sms-e. Govora je bilo o Naji? Ja, bi bilo fajn, da si izmenjamo tel. št.