IZVIRNO SPOROČILO: felix7
moje težave s pritiskom so k sreči v tem, da je prenizek in čim malo dlje stojim pri miru, se mi začne vrteti v glavi, postane mi slabo. Ni fino, ampak je pa čisto normalno za tako smešno nizek pritisk, kot ga imam jaz. Ampak ko grem pa k G in mi merijo pritisk, imam pa vedno idealnega, od samega vzhičenja in adrenalina, ko čakam na pregled
Tako kot jaz. Pri G imam pritisk ok ali celo malo na visoko stran, ko si ga pa doma merim, pa zgornji navadno ne prileze čez 100
Otroška sobica pri nas ne obstaja. Mali ima še vedno svojo posteljico v spalnici. Previjalna je tudi v spalnici. Ko pa pride drugo dete bomo v to "čudežno raztegljivo" spalnico stisnili še zibko. Bomo kar tako na kupu do naslednjega poletja, ko se bomo selili v večje stanovanje. Za takrat pa že riševa kakšna bo otroška sobica
Apetit pa imam jaz tud tak, ko slon. Skoz bi nekaj jedla. Pa zadnje dni mi trebuh zeloo napenja. Upam, da dete raste in ne le zaloga za dojenje
Moški. Se moram kar pohvalt, da je moj zelo spreten za karkoli doma naredit - od vzdrževanja do gospodinjskih del, pa na srečo tud priden, tako da mu je redko sploh treba rečt in posebej pokazat. Edin lika pa ne - pa še to pravilo je po rojstvu sina prekršil in ugotovil, da to pa sploh ni tako težko kot zgleda

. Ma, včasih, ko sva oba utrujena rabim jaz najprej počitek, da lahko kaj naredim, on pa takoj v akcijo pa potem počitek. Mi kar slabo vest vzbudi, kadar je tako priden.
Na
3D UZ pa jaz ne mislim it. Bom kar do rojstva počakala, da bom vidla kako dete zgleda
Banjica. Mi imamo že od prvič banjico na stojalu, ki sva jo mela postavljeno čez bide. Preden pa sva to našla, pa sva mislila navadno banjico kupit, dragi bi pa naredil enostaven lesen okvir, ki bi se položil čez banjo, banjica pa bi not pasala.
Buksi, če imaš čas pojdi na vse, morda pa kaj koristnega zveš. Sicer pa mislim, da je zgodnja nosečnost že za nami. Na predporodno pripravo pa sem šla jaz prvič in tokrat bom tudi obnovila nekatera predavanja.
Spps se je prilegel rogljiček in kava, pa čeprav ne za zajtrk ampak za popoldansko malico
Piruri tvoje pecivo pa tudi zelo okusno zgleda!
Nadaljevanje sledi ...