Šamponi jaz sem tudi slišala da je Johnson ful sranje..moja svakinja je namreč frizerka...tako da mi ga itak imamo, še za porabiti, oranžnega...drugače pa prisegam na Bubchen...tudi za dojenčka...
PAZITE tiste ki že nabavljate za dojenčije,,,,jaz sem v 1.
kupila vse od penatena, mi je tko super dišalo, pa še jaz sem to imela ko sem bila mala, je rekla mami, no od hladilnega mazila, žajfic, kopeli, puder, skratka vse...nakar se moja miška rodi in ful reagira na to...pika pri piki, pa mi je potem pediatrinja rekla, da jih veliko na to znamko, ker je preveč odišavljena...no BUBCHEN je pa res zakon....glede Niveje pa raje nebi, ker sem pa tudi od moje dermatologinje slišala, da še za čevlje ni dobra
(usnjene)....jaz sem imela ful alergijo na njo...tudi tisto za sončenje...tko da mal pazite, kaj kupujete, ker ni kar tko mal denarja, ko se odločiš...hladilno je po mojem še najboljše v lekarni, al pa jaz se m TOsamini trgovini na Viru dobila eno v tubici- Moje sonce je gor pisalo...ta je ful fajna, pa ni draga...pa tubica je , bolj priročna...
To so moje izkušnje in nikakor ne vsiljujem mnenja, bi pa bila jaz vesela, če bi meni kdo to svetoval ko smo kupovali, ko gre kar enga dnarja, predno najdeš tapravo...
no takole, zdej pa se grem, en spomin z mojo...papa
pa kavico rabim...