oj pupe moje...tudi jaz sem danes ful švoh,..sta me dve neprespane noči totalno zmozgale...ponoči eno uro krči v spodnjem delu trebuha, zjutraj pa eno čudno pekoče stanje na levi strani,malo višje od popka...mislim da je imel moj
kako nogico tam, al pa kaj, samo hudiča, pol ure ali več ni popustilo...so se mi kar solze ulile, tako sem se prestrašila, drugače pa je tako: mislim da me bo vsak čas razgnalo, nobenega prostora več v moi celotni trebušni votlini, dopoldan je še uredu, dokler ne vstanem, in kaj dam v usta, groza, tako da potem sploh ne vem, ali je
v takem položaju, al mi otrdeva trebuh, al sem se preveč najdla...nogavice komaj da obujem...ja katastrofa...upam , da je to vse skup ena utrujenost in da mine..
Bile pa sva z mojo malo na kontroli in naju je urgentno poslala na očesno, ker ima dve norici v očesu,desnem...
prav noter, tisto kar bi moralo biti belo, je pač rdeče...grozno...res...no in so me še tam lepo prestrašili, da mora to v 2 dneh izginiti in bog ne daj da se kak virus noter ne naseli, ker bi se slabo pisalo očesu
dobili sva dve vrsti mazila, po 5 x na dan, kar pomeni 10 krat mazanje, fiziološka za izpiranje očesa, pa še kapljice, ki se da noter pred mazilom...no glede ostalih noric pa terapija enaka...ušeska pa tudi še vneta- podaljšan antibiotik za tri dni...
A zakaj vam to pišem? da se boste zavedale, kolk je fajn, če boste rekle, naš je imel pa pri noricah le par pikic...no mi smo ga orenk nasankali...potem sem jo pa vprašala, če je to normalno, da ima na očesu? pa je rekla, da ni to normalno in ful neobičajno....da dajo ponavadi kar infuzijo, če se že to zgodi, in neke steroide, za kar pa je ona premala...
No vsaj temperatura je do 38 in danes nismo rabili sirupa za to..pa tudi ostale noričke ne srbijo več, tako da nisem dala niti Zirtec sirupa proti srbenju,,,bomo videli kaj bo ponoči, zato sem prišparala z njim...
Ja nič, mene pa kašelj že cel dan matra...pa mišek moj kolca v bušiju že dva dni po dvakrat na dan...
joj, kak že komaj čakam marec...
Glede hojice pa: mi smo jo imeli, in nobenih posebnosti..je ful fajn, da otroček razvija orientacijo in motoriko...se mi zdi no..moje mnenje..je pa dobila jo za miklavža, pri 7 mesecih od mojih, čeprav sva tudi najprej rekla, da je ne bova kupovala...
grem zdej..sem čist adijo..komaj tipkam, samo sej veste, da ne morem brez vas...
lepe sanje..