Halo, se mal javljam... sicer se mal švercam s temi računalniki, ker gre mož po novega jutri.
Tako, da bom res lako spesnila diplomsko do konca - dobro, da mi jo je mož ravno v četrtek (v petek se je pa comp totalno razsu) zapekel slikce našega frajerja in pa mojo diplomsko na CD. Žal pa ne vem, če bom lahko dobila svoje nosečniške slikce dol, pa še polno meni ljubih dokumentov...
Vidim, da je govora o Keglovih vajah - Jst pri tems ploh nisem pridna, ampak se res ne spomnim, da bi jih delala. Pa tudi v prvo jih nisem, pa ne vem - kakšnih ekstra problemov nisem imela, sem pa bila odprta 3cm 10 dni pred PDP-jem, rodila pa 6 dni čez rok,... tako da
celjanke -
Smejim se, ker se spomim sebe. Malo čez tretjo zjutri sem visela na netu, na RR-ji (sicer ni bilo nikjer žive duše) in iskala info o lažnih popadkih - ja, 6 dni čez rok. No, pa so bili kar konstantno na 5 minut, pa sem še vseeno bila do 6-ih zjutraj doma, na RR-ji.
Pol sem pa le rekla, da če imam že 3 ure od tretje zjutri redne popadke na 5 min, da je pa že čas, da grem v P, sploh ker sem bila odprta 3 cm že več k 14 dni prej,... pa sem rodila šele 6 min pred 16 uro. Ajej... Moj je reku, da bi komot šel na šiht in prišel na finiš.
Tako, jutri pa upam, da se javim že iz novega računalnika. Juhuhu!