heii, končno iz laboratorija. So bile sestre tak tečne da joj
nisem jih še nikdar videla dobre volje.. sem spila tisto glukozo, v torbici sem imela limono za vsak slučaj, ampak je limona bila že stisjena noter,sem občutla. Pol pa mi reče, da se čez eno urco vidimo. Sem prišla 4 min. prej pa me nahruli, da še ni ura mimo in naj se vsedem. Se vsedem čist pri vratih, da pogledam, kdaj bodo te 4 min. mimo, ko kr takoj me pokliče po zvočniku da naj pridem. Malo me je zabavala, če je vidla da sem se ravnokar vsedla.. Mislim haloo,opica je prava..
Pol pa sem še šla k kolegici, ki dela v pekarnici, se malo pohvalit z bušijem in da dobimo
te pa počasi domov.. se mi je že mudilo na RR pogledat kak je kaj z vami in našo pupo in njenim
.
Mogla bi malo kuhno pospravit pa sem se odločla, da danes ne. Me spet špika zadaj v križu, tak da bomo danes še malo ležali. Joj, koda delam še kaj druga..
PP Skate- joj kak je lep, sploh rdeč. Imam pač najraje rdečo barvo..
Midva sva ga hotela vzet ampak nama ga je prodajalka odsvetovala, ker je rekla, da si ne predstavlja otroka pri letu dni v zimskem kombinizonu v tem vozičku. Rekla je da pač če ga hočeva tudi prav, ona nama pove samo njeno mnenje. In nama je takrat bolj svetovala PP Pilko3,.. Sva bila ful vesela, da nama je tak svetovala, ker 700e ravno ni tak malo za en voziček. Sva pa se odločila, da bova vse stvari kupila kaj bi jih potrebovala pri njih, samo zaradi njne prijaznosti in ker si je res vzela čas, ko je videla da nimama pojma o ničemer. Ena izmed redkih, ponavadi moram prav prosit, če lahko katera prodajalka pride in mi kaj pomaga..sploh me ne jemajo resno
Midva sva na koncu izbrala Quinny Buzz ... http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=10484 (je pa res da ma na tem delu Mb. vsaka druga ta voziček in mi je prav smešno ko pomislim,da ga imam tud jaz. Bomo verjetno lahko ustanovile kak Buzz skupino vozičkaric po Mb.
)
ja, baje je kr dolga doba. Saj jaz imam še 3 mesece časa,..tak da..
Samo da dobiš nekaj,..če ne druga mi je lepa gesta to. Zakaj pa ne, če je možnost?? Jaz se nisem nič obotavljala z naročilom,sem takoj dala vse podatke..

Sicer moraš plačat poštnino, ki znaša nekje 5-6€ ampak če tak pogledaš če sama flaška je dobrih 5€, pa še mogoče kakšna dudica pa čaj za dojenje. Verjetno na zgubi nisi.. Sicer pa bomo videli a ne?
Zdaj pa grem jaz tud jest..imam še zelje od včeraj..
se še slišimo..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 27.11.2008 12:37:50 >