No, zdaj pa posebej....
Ko smo že pri spregledanih
....sem kake 10 dni nazaj vprašala kdaj smo se potem dogovorile za srečanje...pa tudi nisem dobila odgovora... Mi katera pove, prosim? Jaz si moram z rdečim označit, ker je potrebna procedura za to....
lusa, krasne slike, pupike so pa prav vse lušne
klepetka, moja se tudi še ne spušča. Je odkrila da gre po kolenih lahko zelo hitro in predvsem je bolj sigurno, pa rit ne trpi, pa ne rabi se bat,
Tak da je moja potem polovična nepremičnina. A Domnu ne daješ nobenih dodatkov? Jaz Filipu ko mu očitno pade imunski sistem dajem Unicap Junior, pa zelo rad ima Pikovit dražeje, te pa zoblje kadar ni panike, kar tako
dašabina uspešen delovni začetek, pa brez domotožja ipd
Vem kako
katee, vidiš kako je fajn ko človek nekaj prišpara, a ne?
Jaz sem zadnjič prodala brusilec za nohte pa se mi je tako fajn zdelo, ko sem dobila denar nazaj!
Hvala triš, za poduke o prodaji
vaney, ukaži vsem bacilom da hitro zginejo stran! šcccc. Hitro okrevanje ti želim
. Glede sirupa za izkašljevanje.....Meni je P rekel, da če izkašljuje nič dajat, ker potem še bolj kašljajo.
mml, pa Maticu tudi
in da čimprej ugotovita kaj ga matra. Upam da ni alergija. Mi je to preveč poznano.
urssyy, super da sta doma
. Zdaj se pa samo cartajta. Aja, kaj je pa bilo?
karmyka, zelo lepe slikice
limma, sem ugotovila, da se res premalo gor....ta avatar imam namreč že kar nekaj ..... ene 3 tedne.....
Jaooo, tale post sem pisala celo 1,5 ure!!!! Imam skos stranke...toliko o tem da ne pišem nič
Pa še tole.....bronhomunal.... ne vem katera sprašuje zanj.... V NM se ne dobi brez recepta...moraš imeti recept, kljub temu da plačaš. Jaz imam eno škatlo viška,...sem ga dobila pa ga ne bom dajala, ker bo cepljena proti pnevmokoknim okužbam pa tudi zdravniki nimajo ravno najboljšega mnenja. Napišejo ga, ampak ni čudežno zdravilo...tako pravijo. AMpak pazite, po cepljenju mora miniti 6 tednov, da lahko začnete dajat Bronhomunal
< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 12.1.2009 8:58:49 >