IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
nana sem vesela, da si opazila avatar. Zadnje čase sploh malo ljudi opazi, da sem tukaj. Sploh prejšnji teden sem bila tako žalostna, pa me je samo moj ljubi doma tolažil. Še sreča, da imam njega! Bo pa ta teden vse veliko lažje
Si se že odločla za službo? Sem videla, da ne greš v staro. Kako dolgo pa si še doma?
Mala pikica,jaz vse opazim,tako da veš

.Nisem vedela,da si bila tako žalostna prejšnji teden... važno da imaš dragega,res.Doma? Nič več,včeraj sem bila v službi,tako da...konec uživanja.Jutri grem spet,pa bom hodila kakor se bova sproti dogovorili do konca januarja in če se bova ujeli,sem s 1.2.redno zaposlena pri njej,je pa velikoooo lepše tukaj kot v prejšnji "službi",kamor sem mislila iti sprva.Danes pa so me klicali še za eno službo in ko bom vmes prosta kak dan,grem pogledat tja,da vidim in se odločim...Službic kolikor češ,pa še muzika mi eno ponuja,ampak sem poslala 3 prošnje in vsi so mi pozitivno odgovorili,tako da sem res presenečena sploh v tem kriznem času.
No,Klemen je že zdrav,zunaj nismo bili,ker je mrrrzloo,kot sam

.In ne gremo dokler bo tako,ker nočem da spet zboli.Je res priden.Zdaj spančka,jaz pa dobim obisk.
klepetka,pozdravi se,upam,da ne zboliš še bolj.
Kako praviš da ne beremo tvojih postov?Jaz jih vedno berem...saj veš. res je da vedno vsega ne berem,tebe pa vedno.Če pa si moja frendica

. Pa upam,da se kaj dobiva na gmailu spet.
Monia,Aljaž in Lan vse naj...naj...
Alfabeta,ko si vprašala kdaj se dobimo za srečanje...se spomnim,ampak nimam pojma,pa ti to veš,da ne vem,ker sva se o tem pogovarjali,tako da jaz te nisem ignorirala,ampak nimam pojma o tem...Pa saj itak veš,da ne vem ne?
Triš,mi smo Lino koledar dobili,celo oba,ker sem 2x poslala.
stanči,krasnega sinkota imaš....
suzana,pozdravljena!
ursalara,upam,da se poštima tale tvoja služba,kmalu!!Pa da z dragim uredita zadeve in da bi bilo z babico bolje...