klepetka,tudi danes ne vem kako bo z gmailom,grem seveda pogledat tja,ampak me spet čaka gora perila,pa služba jutri zjutraj pa dragi me že tako žalostno gleda,ker nimam nič časa...
Ne pa nisem...a misliš da res??

Upam,da sem,vsaj za nekatere ljudi...pa če to kaj pomaga,potem je res lepo.
En Lino koledar sem jaz podarila,ker sem imela dva,pa kaj bom z dvema. Sem dala enega Vidu,da bo lahko gledal slikice in obkroževal rojstne dneve.
Alfabeta,res si tako napisala ja...

Pa naj ti bo...
Pa lepo si rešila te zadeve doma in me veseli,da imaš vse poštimano,pod nadzorom ali kako bi že rekli temu...v glavnem,da se lepo razumete in ste srečni.Mislim,da imamo vse tukaj kako podobno zgodbico...no,razen da se mi s taščo in tastom res lepo razumemo in nimamo slabe preteklosti,bi se pa našlo kaj druga.Ja kje je pa idealno??
Vsem,ki ste bolani oz.bolane,želim da čimprej,ampak res čimprej premagate viuse,bacile,bolezni...in postanete zdrave in vesele.
klepetka,da ti vidiš naše procedure pred spanjem,zdaj ko je Klemen zdrav je malo boljši,ampak AB še vedno dajemo,po dva vpiha neke pumpice Flexo...ne vem kaj že in fiziološka,pa sesanje noska...Ponoči pa tako nismo rabili sesati,ker smo pred spanjem toliko posesali,da ni bilo treba HB.Ob 22.30 pa še damo AB in smo dobri do jutra.Upam,da se hitro pozdravite.
dašabina,super da se že bolje počutiš v službi in da imaš fajn sodelavko.Naj le tako ostane.
Lahko noč in lepo spite.