Gašper je končno zaspal, je bil že prav siten, ker se je zbudil že kmalu bo peti
ursulina luškana frizurca, pa seveda tudi avatar
nana od teh dni bi mi najbolj prav prišel petek, v ponedeljek in sredo sem na Koroški in nimam časa.
obrigit mi še nismo začeli s kahlico, si sploh ne predstavljam, da bi Gašper pol minute sedel pri miru, kaj šele več
IZVIRNO SPOROČILO: katee
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Srečanje februarja: a nismo dorekle vseslovensko srečanje v Ljubljani 15.2. (nedela) popoldne, celo darilce smo zbirale
Ti pa res nisi brala vsega foruma sproti....odpovedano....se bomo zmenile regijsko, ker drugače ne bo šlo..... Tako na kratko,....
Ne vem, če smo za 100% kaj dorekle, potem se pa te debate sploh ni več odpiralo in sem jaz (in še nekatere druge) mislila, da pač ne bo nič z vsesplošnim praznovanjem.
Mislim, da nismo nič 100 % dorekle. Je pa res, da se je nehalo o tem govoriti. Je pa bil že narejen krajši seznam, kdo bi naj prišel. Smo bile dogovorjene za v nedeljo, 15.2.

Kaj ve greste kaj na sprehod z otroci, če so malo prehlajeni in nimajo vročine? Naš otrok je tako navajen biti zunaj, da me je kar groza, če bo nekaj dni noter zaradi prehlada. Bo potem še prej kaj staknil.

Kaj imajo vaši sončki doma obuto? Nogavičke z bremzami ali copatke?