benika,Jakobu želim,da vnetje ušes hitro zbeži proč.
vaney,v našem Hoferju nisem zasledila inhalatorja zate,mogoče imajo v katerem drugem Hoferju,upam,da ti martinca kaj pozitivnega javi.
Daša,vse najboljše!!!
mala pikica,spet imaš nov avatar,tukaj pa Gašper zgleda že pravi veliki dečko. Če ti odgovarja petek,naj bo petek popoldan,upam,da bom delala popoldan,ker imamo v petek odprto cel dan,ne vem pa kdaj mi bo rekla...pa mislim,da bo popoldan.Ti še javim,ti pa si dobrodošla v petek
.
obrigit,mi tudi nismo še pri kahlici,jo sicer imamo na tleh pa je samo za okras
.
Mi gremo na sprehod če je Klemen malo prehlajen in če nima vročine,ne da se njemu samo zmeša,še meni bi se.Mi nismo bili zunaj 14 dni,pa sem mislila,da se mi je že zmešalo,smo pa zato zdaj bili in upamo,da ne bo težav z boleznijo.Ampak zdaj ko je bil tak huuuud mraz tudi če bi bil Klemen zdrav,ven ne bi hodili,ker je bilo svinjsko mrzlo.
Klemen ima doma obute usnjene copatke.Redko pa nogavičke z bremzicami.
urssy,kako fajn da sta z Vivien doma,upam,da kmalu prideš k sebi in da ostane tvoja deklica zdrava.
katee,tudi moje mnenje je da je zdaj veliko bolezni,jaz ne bi rada,kakor tudi nobena druga seveda,da Klemen zboli,ker se preveč sekiramo vsi skupaj okoli tega.Zato nas ne bo.Če pa bi bilo poletke in bi bili zunaj,kakor takrat,ko smo imeli piknik...ja,to je pa že čisto druga zadeva.
Vidim pa da sem podobnega mnenja kot Antracitka
...od kod sem zdaj to povlekla??Iz malih možganov...
Povem vam,da se tudi naš Klemen spušča in naredi par korakov,ampak kdaj bo pa resno začel,pa bomo še videli.S tem je začel danes.
Zdaj pa že spi,bila sva zunaj in na obisku pri mami,potem pa je bila že tema in je prišel ati po naju.Klemen je priden,kakor vedno.Druga nimam kaj povedati.Aja,pa še to,da bomo pa res imeli kmalu še dvojkice spodaj,ampak je spet vprašanje časa.So pa dlesni že ful dvignjene in napete.
muzika,tudi jaz nisem ekspert za torte.Midve sva v klubu neekspertov.Mogoče dobima še kako družbo.
Toliko za nocoj,se beremo jutri.Lahko noč.