Oj, punce
pa je še en lep dan za nami.Čeprav je imela Lana vsake tolk mal popadkov
.SEm komaj uspela skuhat. Luna, pravijo, da ima močen vpliv te dni. Bo že držalo. Pa kakor so nekaj grozili s snegom, je bil nazadnje prav lepo s soncem obsijan
.
katarinas, o kaj berem
.Upam in želim vam, da Lara čimprej ozdravi in se vrne domov
Patrik, pošiljam ti veliko pikapokic
katrin, super da je Anže tak fejst fant
.PA tud njemu en roj
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
Klepatka vidim, da si dvakrat post kopirala a to pomeni, da imam 3 kave v dobrem.
, seveda, ni problema. Jutri pa kar pridita z Jakobom, če bo ok, da se spoznamo še v živo
pa verjemi s tremi je lažje kot z dvema. To mi je pa še čisto vsaka mamica 3 otročkov potrdila, tako da le veselo naprej.
s temle se pa popolnoma strinajm
. SEm imela pa tud jaz na začetku nosečnosti občasno take in drugačne misli, ker nisem verjela mamicam s tremi otročki
ursulina in koala tudi mi še ne hodimo, pa do 14.2. 14 mesecev star stanje je pa isto kot pri vama. Samostojno že stoji, ne dela pa še korakov, raje gre po štirih.
no, mi tud še ne hodimo, pa msilim da še kar nekaj časa ne bo nič. OB opori sicer suepr šiba, samostojno stoji potanovem, ampak po štrih je pa zakon
Sem pa danes naredila Jakobu odtis dlani in stopala s prstnimi barvami v knjihico spominov Moj otrok. Potem sem pa še papir naštimala in barve, pa je vse okoli obrnil, strgalk papir... nič od slikanja
.
ja, pridna mami, ni kaj
. Slike so pa krasne
mml, super, da se spet vidimo. POtem v Koloseju ob 10 uri.
O, pa vidim, da je tud pri vas luna trkala, ker ste imeli tečkota tako kot mi. še dobro da je bilo sonce in sva šli ven, pa je bilo takoj boljše, ekr če bi bilo deževno, bi se mi pa glih odpeljalo.
katee, prideta tud vidva,kajne, če imata čas
sani, upam da je Manja ok, da ni nič hujšega
dašabina, uau, -13 kg.Bravo, vse pohvale
ursalara, saj ne vem kaj naj ti napišem

. vse dobro ti želim, pa da se zadeva razreši tako, kot si sama najbolj želiš. Drži se
nussy, še malo, pa bodo tud slabosti mimo

. Prjieten dopust vam želim
karmika, tvoji punčki sta pa tud tako lepi

. In meni se zdita čisto enaki. Pa še vedno sta isto oblečeni, da je dilema še večja