IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
muzika, ne samo, da ne dobiš bolniške, če je otrok v bolnici, ker baje oni 100% poskrbijo zanj (me prav zanima če ima svojo medicinsko sestro samo zase, ki ga nosi in crklja če mu je hudo), čeprav se da zmenit s svojim os zdravnikom, da ti jo da, če je le kolikor toliko normalen.
tole pa moram pokomentirat; Večkrat sem namreč že slišala, kako sestre pustijo otročke jokat, one pa rajši šetajo po hodniku in debatirajo. Lani sem imela se možnost tudi prepričat in za sestre na gasto oddelku to niti pribl. ne velja. vEdno so bile pripravljene pocrkljati jokajočega otročka, vkolikor jim je seveda dopuščal čas, pa tudi če ni jokal, so ga vsaj pobožale in prijazno ogovorile
.Tako da sem bila prijetno presenečena, glede na govorice. Je pa res, da so bili otročki brez staršev v manjšini, mislim da so bili trije sami.In je malo lažje
mml in klepetka na žalost naju ne bo ker je Jakob spet zakuhal, včeraj je bil že brez vročine in smo šli ven, pa je tako lepo zaspal zvečer in je spal 3 ure in se zbudil s 40 vročine
, spet ima vnete učke, kašlja, vse ponovno.
o bošček,
.Če bo pa boljši, pa le pridita
pa mim grede včeraj sem delala test in nisem noseča. Me je lubi pred straniščem čakal in mu rečem da ni nič, pa je rekel da škoda, da mi je mislil že čestitat
.
ja, škoda no
ja kaj naj pa jaz rečem ko imam 4 dedce doma
ja boga si res, zato pa je potrebna ženska okrepitev
tole ni čisto tako, te dostikrat na pediatrični kar domov pošljejo pa na stolu sediš, potem si pa predstavljaj kako je celo noč na stolu spat
očitno sem potem imela jaz res srečo, ker tud enkrat, pa sva bili kar nekajkrat čez noč tam, mi ni bilo treba spat na stolu. So mi sestre vedno zvečer prinesle tak ležalnik, mehak, dovolj udoben, kolikor je lahko za tovrstne razmere, pa še za pokrit, tako da .... Pa ker je Lana imela eno meritev ponoči in sem rekla, da bom sama lahko izključila aparat, so mi prijazno rekle, da se ne rabim obremenjevat, ker bodo one poskrbele za vse, jaz pa naj se le naspim, da me ne bodo nič budile.Tako da vsa pohvala vsem sestram na gastro.