Sem prišla pogledat, če sta Ajda in Alfabeta že doma... glavno, da je Ajda boljše, bosta pa jutri prišli domov
Ljubljana, vem, da je vaš voziček super, ker ga imajo prijatelji, ampek meni trikolesniki niso všeč
Skate tudi ne, niti prijateljica z njim ni zadovoljna - za Koroško je res samo bager
sani, hvala, kupili bomo marelo, za zdaj je pa Pliko še tudi OK
martinca,
, da je Patrik zadovoljen z vozičkom in da je lepo spal... pa hvala, ker boš vprašala za Bu-bu, mene tudi zanima, se bom kar katee priključila.. katee, si bova zrihtali popust
upam, da si boljša.. dojenčka bosta pa novega kupila
klaja
, da je mama lepo sprejela.. se že kaj boljše počutiš? Bosta z nussy obe rodili na moj rojstni dan, 19.9.
mala pikica, HB, da ni bilo nič
Vedno, ko vidim seznam, se spomnim, da ti še nisem naših mer pri enem letu poslala... neža je imela 8900g in 75 cm. Ti pošljem ZS... ali bi raje lunci?
Suzana, berem oz. hotela sem brati (ker je spala samo 1 uro, toliko da sem skuhala
) Budo iz predmestja. Sem rekla, da bom prebrala vse knjige, ki jih imam doma in me potencialno zanimajo
Tako, jaz sem se potrudila in napisala par vrstic, da dvignemo malo razpoloženje tu gor, ker se tudi meni zdi, da za ne-pisanje ni kriv FB, itd.