Uf, se mi je nabralo čtiva
Karin je v torek malo zakuhal prehlad, pa sva ga že nagnali. Ni bilo neke grozne panike, le ponoči je nonstop jokala, ker se je nosek mašil, pa ni mogla dihat. Danes je bila že kot nova
.
V nedeljo je shodila in lep čas čisto sama hodla. Pa ji je postalo všeč in je hotela preveč. Je začela vedno hitreje šibat, dokler ni padla. Se ni poškodovala, le malo prestrašila, pa je že bilo dovolj, da se ne spusti več. Pa bo že.
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
IZVIRNO SPOROČILO: karatina
nana, mast sem hitra, ti si frizerka?
Res si hitra...
Pogruntala pa sem. Kje točno zdaj delaš, pa še vedno ne vem
Čaja meni Karin kar ogromno spije. Je bilo poleti komot med 1,5l in 2l, zdaj ko je hladneje, pa vseeno prideva nekje na dober liter ali več.
Termometer jaz uporabljam tisti 3v1, ko lahko meriš na čelu in v ušesku, pa kar točno zmeri. Se mi je včasih zdelo da ne kaže prav, pa sva zmerli s klasičnim, digitalnim pod pazduho in je bilo skoraj isto.
V avtopralnici tudi jaz nisem nič rada med pranjem, večinoma najdem koga, da počakam na drugi strani zunaj. Zdaj bom pa še bolj
Voziček - ne razmišljam o menjavi, ga še rabimo

. Marelo pa tudi ne vem, če se mi splača nabavit, ker Karin ne vzdrži ekstra dolgo v vozičku. Se raje vozi v njenem kolesu ali pa sama capa. Imamo kar borbe, ko ni izbire
Ursalara
Sadje - katero ni alergeno, ne bi vedela, HB na to ne rabim pazit, ji pa dam kar vse. Zdaj pozimi ni neke grozne izbire, dobi pa redno kakšno jabolko, hruško, banano, kivi in pomaračo. Malo redkeje grozdje, se mi zdi, da je trenutno ful težko najti kako dobro. Zadnjič je

prinesel melono, pa sta jo skupaj veselo zmazala.
Klaja
da si dobro uredila na pregledu in da je tudi mama vesela še enega

.
Nana, pa ti misliš vse podarit, kaj čez čas pa spet na novo kupovala

?