Se kar naprej pogovarjate o teh vozičkih in me že kar mika, da bi drugega nabavli, pa potem ugotavljam, da še temu nič ne manjka. Ker dobila itak ne bi nič za njega, je pa lepo ohranjen, samo ko pa mi ve lušte delate!
Za pusta se ne mislim nič šemit, pa tudi tamalih ne bom, ker ne bomo šli nikamor, sicer se že ene tri leta pogovarjama z mojim, da bi šla na Ptuj malo gledat, pa potem ni nič iz tega.
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
stanči,ni panike,tudi meni ne naredi ravno nič,če nas pes poliže Klemna,mi je všeč,da ga ima rad.Mimogrede imamo kar velikega nemškega ovčarja . Jaz sploh ne kompliciram zaradi ničesar.Se mi zdi brez veze.
Ima pa tvoj Lan isto enako majčko kakor Klemen .
Tukaj pa si ne bi bili najbolj dobri

. Ne prenašam da me kaka žival slučajno poliže, kaj šele da bi slučajno katero od mojih dveh. To pa mi je grozno. Drugače imam živali ful rada, pa tudi psa bi imela. Pa da se o kakem stanovanju ne pogovarjamo, da bi ga imela noter, dobim živčni zlom, od dlake in podobnih zadev. Pa da pomislim, da bi potem Julija in Hana plezali po tisti dlaki, me kar zmrazi in bi jo imeli po vseh oblačilih. Tudi ne morem pobožat psa, tako da bi ga z nohti čohala,... bom raje nehala, ker me kar mrazi. Saj vem, da enim to nič ne naredi, ampak jaz sem pa na take stvari alergična.
Karin čestitke za hojo, sedaj bo spet nekaj časa trajalo, da bo zbrala pogum in se spustila. Kako pa potekajo kaj tvoji pregledi pri ginekologu? Se je poboljšal?
Alfabeta zgleda da bomo morale še močneje držat pesti, da prideta kmalu domov!!!
Lunca zgleda da je res nekaj narobe danes z RR-om, meni vsake toliko časa napiše Error (al kako se že napiše) in mi sploh noče odpirat strani.
Lusa kje se pa ti skrivaš?