Čer!
Uf, mi je kar čudno ko sedim pred tako velikim ekranom, napram ekranu na telefonu :)))
Torej, v sredo je bila Ajda povsem upravičeno sprejeta v B, ker je bila povsem zanič, apatična, za nikamor, je samo ležala in mirovala. Ko so ji nastavili infuzijo, po nekaj minutah, sem pa mislila, da se ji je čisto zmešalo. Je začela jokat v eno, kaj jokat...tulit, se je odrivala od mene, metala v znak, jo je tako metalo....izgleda, da je bila tako nemočna, da si ni mogla več pomagat. To je kar trajalo, potem pa je počasi prihajala k sebi. Vročina je bila nazadnje v četrtek ob 16 uri, ker pa mora biti 24 ur brez naju niso pustili domov. Poleg tega je bila včeraj vsa brez volje, približno kot prvi dan. Jesti ni hotela ničesar, razen kosila.
No, danes pa je že začela peti in samo proti vratom sva morale hoditi (pri meni v naročju), pa skos je kazala, da PAPA, da gremo domov. No, končno se nama je želja uresničila
. Izvidi od krvi so bili krasni, boljši bi bili že težko, glede na to da je imela CRP 0,5 (normalen je pa do 8,0).
Torej prebolela je virozo, notri pa je bila zaradi dehidracije. Doma pa se ji je odprlo in je spet kar precej pojedla.
Tako.....
Jaz za nazaj ne bom nič komentirala, ker je preveč vsega, pa utrujena sem od vsega dogajanja, tako da grem kar počivat. Ker tole v B je kar malo noro. Ravno zaspi tvoj otrok, nekdo neonko prižge, spet zaspi nazaj, se drugi dere, jaz zaspim, se naša zbudi ker je žejna in tako do jutra
Le tole še....
katarinas...naša je dobivala v B Biogaia kapljice in so res odlične za uravnavanje prebave, tako driske kot zaprtja ali krčev, so probiotiki, za majhne v kapljicah, za velike v tabletkih.
golobček, sedaj pa mi2 z Ajdo vama pošiljava veliko
Saj vem da sem se vam že zahvalila, pa se vam še enkrat! HVALA ZA TO, DA STE MISLILE NA NAJU! In res je kot je ursalara rekla, za kar januarčice držijo vse rata, če ne pa je vsaj zelo močna moralna podpora! HVALA!!!