IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
rova_ka..nep...veš kako je.te prijateljice ki jih imam so "nove" poznam jih 3 leta...z njimi se o starih forah ne moreš pogovarjat, in one hodijo skupaj zurat, skupaj na dopust, skupaj v šopinge....ker sva se z mojim tolk selila sem tolk prjatelc zamenjala..službene sodelavke-jih nimam..delam diplomo..moj zaslužek so bili nohti...in kjer sem bila zaposlena, delala sem doma..jst ne vem kako je zjutri vstat, se oblečt za v službo in prit domov...stara prijatelca ki se je tem času obdržala končuje faks in se počuti svobodno kot ptiček..koncerti, žuranje, fantje, potovanja..
tukajšne kolegice so v službah, vikende pa rade preživijo z fanti...
mah sej ne vem...grozno je...manjka mi čvekanja kot ga imamo tukaj ob večerih, ampk v živo!!!
zato pa tud tolk časa preživim na RR..
Evo, to pa vrjamem, da če bi se to zgodilo, pa se ziher nebi pogovarjale samo o bebicah

. Bi pa res blo ful dobro, če bi enkrat prišlo do enega srečanja vseh julijk. Tak čez kako leto, ko vse nehamo dojit
No, vidiš, to pa je problem ja, da nimaš neke kolegice, s katero lahko govoriš o vsem in se imaš fajn z njo..hm..pa tud zdaj, če boš kakšno na novo spoznala, bo stekla debata o Kali..in tako naprej.. Sej ne, da je to slabo, ampak razumem o čem govoriš... Kaj pa kake kolege/v paru imata? da pridejo recimo k vama na obisk, ko mala že pančka, in se vi zabavate bolj sproščeno pa to?