writing-img

RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del

clock-img

03.12.2008, 11:14

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Nimam umnikovuser posted image user posted image user posted image user posted image

maja, ti me spet zabavašuser posted image user posted image

zdaj vidim , da je v bistvu prav resna težava nekaterihuser posted image user posted image jaz sem misla, da se hecaaašuser posted image

no, jaz jih mam ščččžžž

***Pomeniš mi vse in še več***

clock-img

03.12.2008, 11:21

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Maja24, ja tvoj dragi se bo pa moral pazit, ko bo Ela zbolela, ker na odrasle take bolezni slabe vplivajo, pri vodenih kozah velikokrat pristanejo v bolnici.
Lunica, bravo Luka za samostojno sedenje!!!user posted image user posted image user posted image  akaj, a nimamo me enega smajlija za seznam za to? Vama ga prilepim?

Ja, mi tudi reemo trampli. Pa saj o tem je ravno zadnji debata tekla, ko so se babike tak reale, ko sem jaz natevala tole in smo potem objavljale vsaka svoj slovar "tacastih" oblail.user posted image

Metuljcek, kakna finta. Ti si imela pdp 17.7., rodila 15.7., jaz pa obratno. eprav se je g. zmotil in mi je uradni pdp napisal 17.7., sem jaz imela pravi pdp 15. in rodila 17. Smeno, ne? Ja, saj zdaj komentiram kar sproti, samo vsake toliko, ko imam ravno as, se spravim nazaj na stran 90, kjer imam e na vesti 30 neprebranih strani in jih poasi prebiram, zato pa vsake tolko ruknem kaj takega ven, kar je pri vas e lanski sneg.user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 3.12.2008 11:22:28 >

clock-img

03.12.2008, 11:24

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Ja, hudica, kaksen pa moj post izgleda. Se zazenem in hitro kliknem uredi, ker sem vidla, kaksno napako sem naredila, pa popravim "kakna" na kaksna s umnikom seveda. Pa potrdim, pa sem ze mislila, da sem pijana, ko vidim dalje trampli, reemo, natevala.......mater, pa nic nisem pila.user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 11:25

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Blacky user posted image user posted image user posted image user posted image smo že ugotovile, da nekaterim šumniki nagajajo in jih kar ni

clock-img

03.12.2008, 11:27

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

glugluglu - ful lepe slikice malega Tiana, pa lepo si ga ti ti začela navajat na branjeuser posted image user posted image Nikoli ni prezgodaj ne?user posted image

nanka - ah, boga Natka, vidim da je fasala kozice. Upam, da se čimprej rešite te nadloge user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

clock-img

03.12.2008, 11:45

clock-img

lidija***

pencil-img

884

Še jaz se pofockam!

Nasa Klara je ze kar v redu. Dobila je AB in ima vnetje uses. Posledicno imam majn casa op. nimamuser posted image .
Za nazaj imam prebrati isto kot Blacky- tako, da nisi edina.
Malo sem preletela in spet tako lepe fotkiceuser posted image .
Lukec- pa ti si vedno prvi!!! Zobki in sedenje! Čestitke
Ksenci-user posted image user posted image  tudi jaz se nisem slisala za kaj takega, boscek.
Natka- user posted image user posted image  naj se kozice cimprej posusijo.

Nasa Mojca pa zadnje case tako slabo spi. Sem vsako jutro taka, kot bi imelauser posted image . Mogoce zobkiuser posted image  Ponoči tudi joka in se noce dojiti, no razumem, da vsake pol ure tudi ni lacnauser posted image .
Grem, se brati za nazaj....

clock-img

03.12.2008, 11:48

clock-img

netki

pencil-img

3488

a ma RR novo podobo al se je men vse zj.....????

ččččšššššžžžžž

clock-img

03.12.2008, 11:49

clock-img

netki

pencil-img

3488

delajo ššššššššššumniki user posted image user posted image user posted image

po moje so neki rihtal

clock-img

03.12.2008, 11:58

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Glu3, Tian je tud ze pravi korenjak!user posted image user posted image user posted image !!

Dzanika, user posted image user posted image user posted image user posted image , da se cimprej pozdravis.user posted image

Liju, upam, da bo z ocko cimprej ok. Samo, si sigurna, da je s tabo vse ok?? Narocit se k zobozdravniku, pa ti nic ne fali?????? Haloooo?????? Jaz grem, ko me ze z resilcem skoraj peljejo.user posted image user posted image user posted image

OMG, ksenci, kaj se pa pri vama to dogaja???? Upam, da ni nic hudega.user posted image

Neboglasnica, prekleto sranje, spet tezave z zdravjem. Upam, da ni nic hujsega s scitnico. user posted image Komaj cakam, da se vrnes.user posted image

Rovarka, Tia pa prav uziva v bumbotu. Frajerka mala!user posted image user posted image

Meni je nekaj Explorer zafrkaval zjutraj, ko sem prizgala comp, kot da ne bi delal dobro. Mogoce je v tem frka.user posted image

clock-img

03.12.2008, 11:59

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

ššščččžžžž???

clock-img

03.12.2008, 11:59

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

user posted image user posted image user posted image  Ni se mi več treba matrat!!!user posted image user posted image

clock-img

03.12.2008, 12:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.12.2008, 12:02

clock-img

Anonimen

zimska danes oziroma jutri še lahko pošlješ.

clock-img

03.12.2008, 12:04

clock-img

Anonimen

al samo men oči trpijo ob tej zeleni barvi, ki zgleda kot bruhanje? user posted image

clock-img

03.12.2008, 12:11

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Kakšna zelena?user posted image

clock-img

03.12.2008, 12:12

clock-img

Anonimen

pojdi ven iz julijke, na forum 

clock-img

03.12.2008, 12:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.12.2008, 12:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.12.2008, 12:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.12.2008, 12:34

clock-img

maja24

pencil-img

2514

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Nimam umnikovuser posted image user posted image user posted image user posted image

maja, ti me spet zabavašuser posted image user posted image

zdaj vidim , da je v bistvu prav resna težava nekaterihuser posted image user posted image jaz sem misla, da se hecaaašuser posted image

no, jaz jih mam ščččžžž

Ja jest se nikol ne hecamuser posted image ,evo so žžžžžžžže nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Testing:ššššščččččžžžžžžžžćććććććć

Ela čebela

clock-img

03.12.2008, 12:40

clock-img

maja24

pencil-img

2514

A mate ve tut ko greste vn iz teme tole

< Sporočilo je popravil maja24 -- 3.12.2008 12:54:13 >

Ela čebela

clock-img

03.12.2008, 12:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.12.2008, 12:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.12.2008, 12:45

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Zimska, jaz bi šla, če bi si želela njihove družbe, drugače ne. Če se bodo naše zmenile za kosilo bom šla, do zdaj smo še vedno šle, kako bo letos nimam pojma. 

clock-img

03.12.2008, 12:45

clock-img

maja24

pencil-img

2514

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Bi ve šle na mojem mestu na večerjo?

Ja jest bi šla,mi jo mamo zmeri po novem letu tm enkrat Februarja al pa sred januarja,pa upam da me bojo povabil,mamo jo pa vsako leto v hotelu Slon

Ela čebela

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem