dobro jutro, uf ste napisale...se pozna da gre zima notri
maja24 - KIK trgovina - kje je? če imajo take nizke cene, bi šla tud jaz mal pogledat!
dzanika - ful lepe voščilnice delaš. od kje ti ideje...si sama zmisliš al maš kakšno ustvarjalno knjigo??
lejla - jaz dajem ad3 že od začetka...mi je pa ful čudno, ker v navodilih piše do 7 kapljic, pediatrinja mi je pa rekla 10
bi katera znala razložit zakaj? krčov pa nimamo! če pa te to skrbi, poskusi najt nekoga ki je doma blizu italije, ker v tistih lekarnah dobiš kapljice, ki so kao ad3 ampak baje da ne napenjajo. ne vprašaj me kako se jim reče...če ta te zanima, se lahko pozanimam!
metuljček - sem tudi jaz zdaj tri dni pila plahtico (nasvet moje zlate mami
) in je že ok. hvala vseeno!
Vprasanje za vse: a ima kaksen otrocek rdece dlani oz. prepogibe med dlanjo in prstki?
tam zaenkrat še nima ful enih kolobarjev ima pa večrat vneto kožo pod vatom med tistimi stotimi podbradki

in pa pod pazduho ...ji mažem z riboderminom!
majar - narezana čebula na cukru??? kak pa to izvedeš?
hehe, vidim da vse nekaj avtomobile menjujete...jaz pa čakam na novo nagradno igro tle na ringaraja.net, ker takrat bom pa zihar zmagala
sej ga doma itak čaka kazen za katero še ne ve: menstruacija!
heheheh

tle sem pa skor dol padla
populis - luštkan fantič...pa isti mobile imamo!!!
lunica - pozabila sem ti napisat v mail, da lahko posvetilo napišeš ampak ne za Ano, ampak za mojega nečaka, ki je tudi LUKA!!

Bo za darilo!!
karamela - uauuuuuuu, kolk luštne slike iz srečanja...pa cartki so vsi otročki in mamice...
blacky - luštna medika...kje si to ušitmala???
aha, vidla naprej,da si dala link...hvala!"!!!!
tims - super da vama stanovanje napreduje...hja pa krstita poslo brez jogijev...saj na jogiju jo bosta pol še lahko
dzanika.. za voščilnice, če se ti ljubi, bi mi lahko poslala postopek izdelave na ZS..mi bi z otroki to delali
meni tudi prosimmmmm - tisto z angelčkom!!!
blacky - tudi jaz ji moram ponoči nujno podreti kupček drugač se sigurno zbudi čez kake pol ure in ne zaspi nazaj. sem pa danes slišala da je prijateljici padla punčka iz postelje ko sta se dojili ponoči in je ona zaspala...zdaj ma pa črn nosek in učko
ne...pr housu sem mislila na nekaj drugega...na njegov poljub z ............
ja, seveda....sem že 8 tednov noseča
bravo tinky za 8 tednov
joj tinky ... tole s tvojo hiško je paže too much
Zdaj pa 2 nagradni vprasanji: kako nam je ime & katerega leta smo pribrcale na svet?
sara...pa 1979 ???
ah, zdaj pa vidm da je blacky že ščvekala...pa si pokvarla zabavo...sem vas pa mal pomladila...pridna ne!!
nanka - upam da bo Zoja čimprej ok..!!!
kamilia - kok je luštna...tista s klobučkom sploh
ali se tudi vam otročki ful nazaj zvijajo...moja si skor vrat zlomi tako hoče vser vidit kaj je zadaj za njo (še posebej če leži)?? pa ne vem, če je to dobro...me mal skrbi!