misa, draga julijka, daj, pridruzi se nam. Nas je kar nekaj, k smo dolgo, dolgo le brale, in potem koncno zbrale pogum, da se aktivno vkljucimo v cvekanje. Pa nas poglej zdaj, kolk postov smo ze naklofale
Ti kar uleti, k se ti bo zazdelo, te z veseljem sprejmemo v svojo druzbo! Come & talk to us
Aha, pa Blacky je vidla, da nas bere tudi lili --- lili, pridi se ti. Pa daska, tudi nate cakamo.
rovarka, uboga pikica Tia. Ena
zanjo. Kako je danes tvoja malcica palcica? Better?
In ful sem se narezala tistemu, k si napisala, da si misnla, da je kidajoci nagi angelcek moj moz
Ta bi bla dobra, ja. Si ne predstavljam, da bi bingljal naokoli ....
liju, zan je pravi cuker tam na igralni. Ja, tudi igranje cloveka utrudi, kajne?
lejla, vau, kaksen smajl nam je namenil Miran. Pravi mali osvajalec
lunica, Luka je pa res pravi akrobat. Ze morda razmisljas o knjigici st. 2 --- bo kaj v tej, sportni, smeri?
Mater, tale anevrizma je pa res grozljiva. Mars, mars, stran, le hitro!!!
maja, a ti na atopijskega kaj vpliva mraz al pa suh zrak?
lavita, drz se, pa kaksen cajcek spij preventivno.
GR, privosci si malo spanca cez dan. A, na starsevskem cveku si? Moram cekirat, ze nekaj cajta nisem bla gor - mal zanemarla na racun RR-ja
mojcek,
, uspela si razvozlati skrivnost shrani.si ... ja, kliknit moras "dodatne moznosti" & pol se ti odpre, kar ti je prilepla lunica. Pa saj to si zdaj ze ugotovila & si postala profi. Sam se tisto s predogledom skenslas, pa bo. Za objavo izberi samo "koda za forum" in s ctrl+v pripopaj v odgovor. Se veselimo se dodatnih slik tvoje male lepoticke Zive.
Aja, pa na shrani.si se ni treba prijavit.