writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del

clock-img

12.12.2008, 13:53

clock-img

trezika

pencil-img

3981

joj ada, si mi lušte naredla s temi knedlni... si mi pa dala idejo za jutrišnje kosilouser posted image

clock-img

12.12.2008, 13:55

clock-img

ada2

pencil-img

7402

a ti zavijem pa pošljem? 2 sta še ostala, moj jih pa itak ne je, bo dobil rižoto.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.12.2008, 15:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.12.2008, 15:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.12.2008, 17:22

clock-img

tatly

pencil-img

3949

ada-ene bol kratke verze bi rabla..joj ce se mi nic ne dopade

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

12.12.2008, 17:37

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Veliko sreče in lepih sanj
naj vam prinese božični dan
in novo leto naj zaživi
radosti polno, brez solz in skrbi.

saj to ni dolg, pa meni je ok, ali pa:

Rdeč nosek, svetleče oči -
jelenček Rudolf po zraku leti.
V saneh, ki jih vleče, Božiček sedi,
lepo vas pozdravlja, vesel božič želi.

ali

Naj bo zanimivo leto, ki prihaja, vseskozi naj zdravja obilo oddaja,
prinese uspehov naj zvrhano vrečo, skupaj z ljubeznijo ustvari naj srečo.

in moj letošnji favorit:

Staro leto je minilo,
ne oziraj se nazaj,
novega pa ne priganjaj,
presenetiti se daj!
(Svetlana Makarovič)

lahko pa narediš kot svakov sodelavec in napišeš 
SNL
to je še najbolj kratkouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.12.2008, 17:40

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Ada kaj si obljubila Adamu,

ničuser posted image , pred cca 1 tednom sem ga vprašala, če bo ponoči povedal ko bo moral lulat, pa je rekel ja in potem je cel teden tako delal, včeraj sem pa rekla, da probamo brez plenice in je šlo. itak pa še pričakujem kake nesrečeuser posted image imamo jogi zaščiten, pa rezervno posteljninjo takoj pri roki in rezervne pižameuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.12.2008, 17:41

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Če jih ne bo trezika se prostovoljno javim, saj OBOŽUJEM cimet user posted image

ja, samo meni je cimeta sfalilouser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.12.2008, 17:43

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz tudi pupko pa mamomajčo pogrešam, pa barbaro, pa suncicico...

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.12.2008, 17:43

clock-img

ada2

pencil-img

7402

pa mojo službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.12.2008, 17:47

clock-img

mihi78

pencil-img

683

trezika, sem s Ptuja, s polno sorodnikov iz Velike Nedeleje in Ormoža, ker je mami od tam.
ada, hvala za dobrodošlico! Ja, ime Ema pa mi je bilo od nekdaj všeč, mož je sicer navijal za Neli pa sem rekla, da bo on lahko pri drugem zbiraluser posted image

clock-img

12.12.2008, 17:47

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Nedelejeuser posted image , se raume Nedelje oz. nedle

clock-img

12.12.2008, 17:48

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Grem še hitro malo poštimat po stanovanju, ker od kar imam Emo je prava bomba, kaj šele bo ko bo večjauser posted image

clock-img

12.12.2008, 18:13

clock-img

Anonimen

mihi dobrodošla!

jaz sem tudi včeraj razmišljala, da so se nam punce, odkar smo šle na drugi del, nekam izgubileuser posted image ne vem ki mamamajča hodi-mogoče ji je pa spet rač. crknil.
Tatly mi nič ne pošiljamo, tak, da ti ne morem pomagat.

clock-img

12.12.2008, 18:15

clock-img

Anonimen

Grem še hitro malo poštimat po stanovanju, ker od kar imam Emo je prava bomba, kaj šele bo ko bo večja

ja to pa iz prve roke- pri nas je vedno bombauser posted image - pa če pospravljem ali ne je vedno enako, tako da,...user posted image

clock-img

12.12.2008, 21:11

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Čer!
Midva sva glih prišla domov...sva bla na dveh ognjemetih: v gorišnici pa na ptuju...je blo ful lepouser posted image  Pol se je pa obema še kitajske hrane zaluštalo in sva šla seveda na večerjo...sn se najedla za tri noreuser posted image ...samo kaj, ko pa mi je ta hrana ful všečuser posted image ...pa za novoletno darilo sva dobla ful luškan koledaruser posted image  zdaj pa smao še pod tuš pa spat...

clock-img

12.12.2008, 21:41

clock-img

meta21

pencil-img

4980

trezika, hvala!user posted image

adam, bravo!user posted image user posted image user posted image

mihi, dobrodošla in čestitke! Glede polivanja-ne vem ali dojiš ali ne, ampak mojemu Lovru je pomagalo čim bolj počasno hranjenje (majhna luknja na dudi) in čim več podrtih kupčkov (3 na stekleničko). Na AD3 kaplice pa ni nič reagiral, tak da je prvo stekleničko že skoraj spil.

Glede čaja oz. druge tekočine-Lovro tudi ni preveč navdušen nad čajem, vsaj Hippovim ne, mu pa pri vsakem obroku dam pribl 10ml vode več v mleko. Že zaradi prebave... 

clock-img

12.12.2008, 21:46

clock-img

meta21

pencil-img

4980

mihi, jaz sem imela za punčko tudi ime Ema pripravljeno. Drugače pa je moj doma iz Velike Nedelejeuser posted image user posted image user posted image , čeprav so potem živeli pri Tomažu.

clock-img

12.12.2008, 22:40

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

Dober večer!
Dolgo vas že nisem brala ,vidim ,da ste vse super.Mihi tebi pa čestitam za Emo,tako je bilo ime moji mamici.

clock-img

13.12.2008, 09:13

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobro jutro!

spet ena suha nočuser posted image

barbara pozdravljena, ali je res, da je S. rodila punčko? zdaj ko ne delam dobim bolj malo informacij iz službe.

trezika jaz bi tudi kitajsko....

aja, pa da ti povem, da sta moja otroka čisto navdušena nad tistim linkom, ki si ga dala, tam, ko so čisto vsi junaki iz risank (coloriez), smo že vse pregledali, pa za sobe sta si izbirala, da jima bom na steno prerisala, ampak do tja je še dolgo, pa si bosta verjetno še premislila, nekak pa so v ožjem izboru smrkci, garfield, snoopy, pony, barbapapa, pujsa pepa in tom& jerryuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

13.12.2008, 09:16

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dobro jutro!
Madonca, vsak dan bolj dolgo spimuser posted image
Ada, .emi so tiste pobarvanke tut ful všče...potem, ko bom odstranla te božične, bom si še tiste naredla za našega pikeca...user posted image user posted image  

clock-img

13.12.2008, 09:27

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

ja s ima punčko težko skoraj 3700g in veliko 51,čeprav sem blizu bolnice doma ne bom šla k njej naj si odpočije ne bom pa pisala javno zakaj ,da nebo me spet kira opozarjala kaj pišem

clock-img

13.12.2008, 09:28

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

za s pa sem bla tak vesela ,da sem se zvečer kar jokala od sreče,da je rodila punčkouser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2008, 10:35

clock-img

trezika

pencil-img

3981

sicer ne vem katera s je rodila, ampak čestitke si vseeno zaslužiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2008, 10:37

clock-img

ada2

pencil-img

7402

trezika to je moja sodelavka s, ki jo tudi barbara poznauser posted image

jaz sem bila tudi ful vesela, ko sem zvedelauser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem