cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj je tukaj tako čudnega?

clock-img

16.11.2008, 12:28

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Včeraj sva šla jaz, moj fant in najina 3 mesečna hčerka v shoping center. Šli smo pač v trgovino s cotami in meni se je dopadlo kar nekaj stvari in sem se odločila da ih probam. Nakar je mala začela jokati da je lačna in moj je rekel da naj grem jaz probat tiste stvari, da gre on iz trgovine ven in da jo bo on nahranil po flaški.  No, ko sem probala in kupila stvari,sem prišla ven (na hodnik v velecentru), on je imel malo pač v rokah in jo hranil. Samo kakšni poglediuser posted image user posted image user posted image    Zraven je bila kavarna in so vsi ZJALI!!! in ne gledali kako jo noj hrani po flaški. Res, čisto vsi. Zdaj se pa sprašujem...kaj je tukaj tako čudnega, če jo je vzel ven iz vozička v naročje in nahranil malo. Prosim dejte mi odgovort, ker jes res ne najdem odgovora. Aja in pol ko sem vidle te POGLEDE, sem se začela smejkat in na ves glas, "joj, kok si ti priden", da ne povem kakšni pogledi so bili pol. Mislim halo...kaj tuki men ni jasno? Uf, zdej sem se razpisla, mi je lažje. user posted image

clock-img

16.11.2008, 12:32

clock-img

tally

pencil-img

5682

Nič ni čudnega oz. je user posted image ljudje.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

clock-img

16.11.2008, 12:36

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Morda pa so ga gledali, ker jim je bil lep prizor. No, meni so vsi prizori, kjer nastopajo dojenčki ful lepi in se večkrat dobim, da buljim komu v voziček ali pa se zagledam v kakšno situacijo, včasih pomaham kakšnemu dojenčku, se mu nasmehnem...Ali pa jim je bilo pač zanimivo. Kaj veš...ne sekiraj se zato, glavno, da je bilo tvoje dete nahranjeno.

clock-img

16.11.2008, 12:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.11.2008, 12:39

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ne vem, kaj je bilo čudnega. Nekaj normalnega. user posted image

clock-img

16.11.2008, 12:42

clock-img

Anonimen

Uf, zdej sem se razpisla, mi je lažje

Ma cudna si sama, da se s tem obremenjujes, ravno toliko kot tisti, ki so te gledali.
Ne obremenjuj se z ljudmi, glej svojega otroka pa drugih sploh opazila ne bos. In zijajoci pogledi bodo cudezno izginili.

clock-img

16.11.2008, 12:46

clock-img

Anonimen

Pomoje so res zato gledali,ker je bil lep prizoruser posted image

Enkrat sem šla v trgovino probavat čevlje,moj pa se je s tamalo sprehajal zunaj.Ker pa je začela jokat,se je vsedel nasproti trgovine na klopco,vzel dojenčico ven in ji dal čajčka.Prodajalka in še dve so se nalimale na šipo in :iiiiiiiiiiiiiii,lej kako lepouser posted image

Zato mislim,da je bilo tudi pri tebi takouser posted image

clock-img

16.11.2008, 12:55

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Zakaj nas sprašuješuser posted image
Vprašala bi ljudji,ki so gledali,če te res zanima

clock-img

16.11.2008, 13:00

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

To pa res ni nič čudnega, če je pač user posted image jedla

Eni so pač "čudni", ne se sekirat user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

16.11.2008, 13:01

clock-img

čipka

pencil-img

1652

ja, MIČ in Pertaa, imata prav. Se res ne bi smela obremenjevat s tem. Oziroma se sploh ne obremenjujem, samo ne gre mi iz glave.user posted image

Hvala vsem za odgovore.

l.p.

clock-img

16.11.2008, 13:14

clock-img

marty5

pencil-img

1570

Doživela, doživela user posted image . Pri prvem sem se obremenjevala, ker so poleg pogledov letele opazke v smislu "kako to, da ne dojiš?". Zdaj pa tega več niti ne opazim. Seveda pa je pri vseh stvareh v zvezi z dojenčki in otroci, kjer so vključeni očetje, nekaj posebnega in oh in sploh, če pa je mama, je itak normalno.

Meni večkrat kdo reče - srečna ti, ker ti ga mož pelje ven, ti ga nahrani, ti ga pelje k zdravniku. Meni dela uslugo, ja user posted image user posted image user posted image , ker ni tudi njegov user posted image  Eni še vedno to tako dojemajo, kaj čmo user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

clock-img

16.11.2008, 14:15

clock-img

želva

pencil-img

1452

IZVIRNO SPOROČILO: marty5

Meni večkrat kdo reče - srečna ti, ker ti ga mož pelje ven, ti ga nahrani, ti ga pelje k zdravniku. Meni dela uslugo, ja user posted image user posted image user posted image , ker ni tudi njegov user posted image  Eni še vedno to tako dojemajo, kaj čmo user posted image

user posted image

Vedno več nas je!

clock-img

16.11.2008, 14:42

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

meni je , ko ljudje gledajo, prav fajn-sem totalno ponosna!!! imam tako lepega user posted image , da ljudje ne morejo, da ga ne bi gledali. kar važna postanem.

clock-img

16.11.2008, 15:05

clock-img

PetraSkok

pencil-img

202

ne vem no, men se zdi nekulturrno tako prevec očitno strmetii v nekaj, lahko pogledaš bolj neopazno. Po moje jim je bilo bolj nenavadno videti očeta ki hrani, ker žal živimo (še vedno) v takšni konzervativni družbi, kjer je samoumevno videti mamo ki hrani otroka. Vglavnem, lepo in pohvale vredno je to, da jo je tvoj dragi hranil, ker itak ženska naredi pri otroku najvčji del in mu ne bodo roke odpadle, če jo bo kdaj nahranil ali previl. A ne?

clock-img

16.11.2008, 15:09

clock-img

rija

pencil-img

15589

meni se pa zdi, da je čipka samo želela malo pohvaliti svojega dragegauser posted image user posted image user posted image

bravo.....user posted image

...vox populi...

clock-img

16.11.2008, 16:04

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: marty5

Doživela, doživela user posted image . Pri prvem sem se obremenjevala, ker so poleg pogledov letele opazke v smislu "kako to, da ne dojiš?".

Tako sem jaz doživljala...vedno, ko sva jedla v parku user posted image Najhuje pa mi je bilo, ko sta šli mimo-po možnosti dve mamici z vozički...kakšni pogledi, šušljanje, kot da sem najmanj garjava, ker ne dojim... user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

16.11.2008, 16:07

clock-img

čipka

pencil-img

1652

meni se pa zdi, da je čipka samo želela malo pohvaliti svojega dragega

bravo.....

user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahaha....tudi to  user posted image

clock-img

16.11.2008, 16:10

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Tako sem jaz doživljala...vedno, ko sva jedla v parku Najhuje pa mi je bilo, ko sta šli mimo-po možnosti dve mamici z vozički...kakšni pogledi, šušljanje, kot da sem najmanj garjava, ker ne dojim...

ja saj..  bolj tuhtam bolj se mi zdi da so gledali zato, ker joške nisem " vrgla ven" in dojila... kakšni pogledi bi bli šele pol..user posted image

clock-img

16.11.2008, 16:11

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Po moje jim je bilo bolj nenavadno videti očeta ki hrani, ker žal živimo (še vedno) v takšni konzervativni družbi, kjer je samoumevno videti mamo ki hrani otroka.

ja, po moje tut.

clock-img

16.11.2008, 16:16

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Tako sem jaz doživljala...vedno, ko sva jedla v parku Najhuje pa mi je bilo, ko sta šli mimo-po možnosti dve mamici z vozički...kakšni pogledi, šušljanje, kot da sem najmanj garjava, ker ne dojim...

ja saj..  bolj tuhtam bolj se mi zdi da so gledali zato, ker joške nisem " vrgla ven" in dojila... kakšni pogledi bi bli šele pol..user posted image

user posted image user posted image user posted image oči bi popadale iz jamic... user posted image user posted image user posted image Itak, da smo en čuden folk... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

16.11.2008, 17:47

clock-img

matejchy

pencil-img

1500

folk je čudn, ne se sekiratuser posted image user posted image user posted image , full si lahk vesela da maš takega fanta, ki ti ustreže in poskrbi za vajino punčkouser posted image

clock-img

16.11.2008, 18:00

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Mogoče je imel odprt šlic.

clock-img

16.11.2008, 18:51

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Mogoče je imel odprt šlic.

user posted image user posted image user posted image Volga, ti si res ena faca!

Ljudje kot ljudje - firbčni do amena, zgražajo se pa zakaj že??? Meni se ne zdi nič čudnega, da se otroka hrani po steklenički sredi hipermarketa. Bi mi bilo pa čudno, če bi ga npr. ti tam povsem razgaljena dojila, ampak da so tako zjali ker je pil mleko po steklenički? Svašta!

clock-img

16.11.2008, 19:22

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Eh, ne se sekirat, ljudje s(m)o pač taki.

clock-img

16.11.2008, 19:56

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

To pa res ni nič čudnega, če je pač user posted image jedla

Eni so pač "čudni", ne se sekirat user posted image user posted image user posted image

se strinjam

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem