writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 5.del

clock-img

24.11.2008, 12:19

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Špelin@: avtar is back!!!!!Kadar ga vidim se smpomnim na ANONIMNA THUMBS UPuser posted image Bravo za CatJouser posted image user posted image user posted image Nikoli si ne bi mislila, da je so lahko tickerji krivi za touser posted image

clock-img

24.11.2008, 12:28

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

pri nas pa ni sončka, sama sivinauser posted image . Slika je dokaz. Zju3 še telefon ni delal in sem šla v akcijo že navsezgodaj. A zdej bo to vsakič tako, ko bozačel padat sneguser posted image

user posted image

barbaw: sedaj bi pa tudi pri vas že lahko kaj zapadlo??

Mi imamo 5 stopinj in zaenkrat ne bo nič, ker je pretoplo za sneg. Drugače se pa sonce ni prebilo skozi oblake ni pa tako hudo zunaj pa vetra tudi ni.

A so ti vsaj povedali v čem je bila napaka?

Pri nas ni mraza, je 1.2 stopinje. Sneg itak najraje pada ko je temperatura okoli nule (-2 do 4st)

Jaz malicam en kisel jogurt z 0,1 maščobeuser posted image user posted image Koliko časa si sedaj brez slakarij oz si jih omejila??

Jaz sem en dan za tabo štartala. Sem pa čisto brez sladkarij. Prekršila sem se 1 dan, pa količino ostalega sem malo zmanjšala.

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

24.11.2008, 12:28

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Kaj boste kuhale za kosilo user posted image ??? Nič grem, moja se je zbudila.

clock-img

24.11.2008, 12:30

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Naš Gal bo dobil krompirček, korenček in cvetačo. Pa da vidimo kako se bo zraven držaluser posted image user posted image . Banana, kaki in keks so mu šli v rituser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

24.11.2008, 12:31

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

Je že kuhano: piščanec in riž, zalito z govejo juho user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

clock-img

24.11.2008, 12:31

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

pri nas pa ni sončka, sama sivinauser posted image . Slika je dokaz. Zju3 še telefon ni delal in sem šla v akcijo že navsezgodaj. A zdej bo to vsakič tako, ko bozačel padat sneguser posted image

user posted image

Mi imamo 5 stopinj in zaenkrat ne bo nič, ker je pretoplo za sneg. Drugače se pa sonce ni prebilo skozi oblake ni pa tako hudo zunaj pa vetra tudi ni.

Pri nas ni mraza, je 1.2 stopinje. Sneg itak najraje pada ko je temperatura okoli nule (-2 do 4st)

Jaz malicam en kisel jogurt z 0,1 maščobeuser posted image user posted image Koliko časa si sedaj brez slakarij oz si jih omejila??

Jaz sem en dan za tabo štartala. Sem pa čisto brez sladkarij. Prekršila sem se 1 dan, pa količino ostalega sem malo zmanjšala.

user posted image user posted image user posted image  BRAVO. Saj kar gre. Če bo huda kriza si bom pa vzela kako mlenkost, samo toliko, da ubijem velike oči. Sem rekla, da raje sedaj štartam, kot da čakam, ker jez imam precej kg dol za spravit in mi bo težko ratalo do službe. Če prijadram vsaj v bližino bom zadovoljna. Ostanek bom že počas dol dal pol ko bom v muvingu.

clock-img

24.11.2008, 12:33

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Je že kuhano: piščanec in riž, zalito z govejo juho user posted image

A ti vse skup zmiksaš, al samo pretlačiš???

clock-img

24.11.2008, 12:33

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Naš Gal bo dobil krompirček, korenček in cvetačo. Pa da vidimo kako se bo zraven držaluser posted image user posted image . Banana, kaki in keks so mu šli v rituser posted image user posted image

No, pol se njemu tudi počasi odpira svet GHuser posted image user posted image

clock-img

24.11.2008, 12:34

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Ja mene pa nobena ne bere?user posted image user posted image Zdaj se grem pa še jaz mulituser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

clock-img

24.11.2008, 12:34

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Ja mene pa nobena ne bere?user posted image user posted image Zdaj se grem pa še jaz mulituser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2008, 12:36

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Ups pa si me le pokomentirala Estrellauser posted image user posted image user posted image , sem bila prepočasna

Upanje umre zadnje!

clock-img

24.11.2008, 12:40

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Pri nas tudi še ni snegecauser posted image user posted image , pa upam, da ga še ne bo.

Upanje umre zadnje!

clock-img

24.11.2008, 12:41

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Aja, še to - ta rdeča je prišla, tako da Gal še ne bo dobil sestriceuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

clock-img

24.11.2008, 12:41

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Špelin@: avtar is back!!!!!Kadar ga vidim se smpomnim na ANONIMNA THUMBS UPuser posted image Bravo za CatJouser posted image user posted image user posted image Nikoli si ne bi mislila, da je so lahko tickerji krivi za touser posted image

Hja, no, vsaj kaka korist od mene...

A je mogoče katera zasledila v kaki trgovini božičkove kapice? Take za naše male bučke.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

24.11.2008, 12:42

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Ups pa si me le pokomentirala Estrellauser posted image user posted image user posted image , sem bila prepočasna

Jaz sem v hudemmmm zaostankuuser posted image in berem poste za nazaj.

No naša je dvigovala noge do ust, pa jih ni lizala, sedaj jih že kake 10 dni. Posledica je, da se skoz preoblačimo, ker so nogice mokreuser posted image
A naj Galu zaploskam za dosežek noga-usta??ok user posted image user posted image user posted image Gal!!!!

clock-img

24.11.2008, 12:42

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Pri nas tudi še ni snegecauser posted image user posted image , pa upam, da ga še ne bo.

Pri nas pa dežuje, namesto da bi snežilo user posted image

John BEAUMONT

clock-img

24.11.2008, 12:43

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

A je mogoče katera zasledila v kaki trgovini božičkove kapice? Take za naše male bučke.

Še ne. Pa dežja tudi nočemuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

clock-img

24.11.2008, 12:50

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Aja, še to - ta rdeča je prišla, tako da Gal še ne bo dobil sestriceuser posted image user posted image

user posted image user posted image

MOJA TUD DANESuser posted image

clock-img

24.11.2008, 12:50

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

To je pa naš dobrovoljček po petnajstminutnem lepotilnem spancu user posted image

user posted image

Ne vem kaj mu je danes, na smrt utrujen, spi pa pol samo 15 minut user posted image

John BEAUMONT

clock-img

24.11.2008, 12:51

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

user posted image

user posted image user posted image user posted image  BRAVO. Saj kar gre. Če bo huda kriza si bom pa vzela kako mlenkost, samo toliko, da ubijem velike oči. Sem rekla, da raje sedaj štartam, kot da čakam, ker jez imam precej kg dol za spravit in mi bo težko ratalo do službe. Če prijadram vsaj v bližino bom zadovoljna. Ostanek bom že počas dol dal pol ko bom v muvingu.

Saj sebi tudi moraš čestitat, ker zdržiš brez sladkarij. user posted image user posted image user posted image  Jaz upam, da mi bo ratalo še teh 8 kg dol spravit, potem pa še kako več lahko tudi v službi, da se oklestim. user posted image

Jaz malo še lepo dojim kolikor pač hoče, vmes pa kombiniramo s sadjem, mlečno kašo, skuto pa še kako zelenjavo ali juho, če mi rata. Včeraj je vsaj malo pojedla juhice, ker je bila zelooo lačna. Vsakič ko pa ji dam prvo žlico se naredi kot da je najbolj ogabno potem pa vidi, da je dobro in lepo odpira usta. user posted image  Ona se kar pripravi, da bo zanič potem pa se premisli. Še nisem videla kaj takega.

clock-img

24.11.2008, 12:51

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

POL NE BO NIČ SNEŽAKAuser posted image  KAPIC PA NISEM ŠE ZASLEDILA

clock-img

24.11.2008, 12:52

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

To je pa naš dobrovoljček po petnajstminutnem lepotilnem spancu user posted image

user posted image

Ne vem kaj mu je danes, na smrt utrujen, spi pa pol samo 15 minut user posted image

Preveč utrujen????

Je pa user posted image

clock-img

24.11.2008, 12:52

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

user posted image

KAKI CUKRČEKuser posted image user posted image user posted image MA LEPA LIČKA.

clock-img

24.11.2008, 12:53

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

POL NE BO NIČ SNEŽAKAuser posted image  KAPIC PA NISEM ŠE ZASLEDILA

V Leclercu. Drugje pa še nisem videla.

clock-img

24.11.2008, 13:01

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

KAKI CUKRČEKuser posted image user posted image user posted image MA LEPA LIČKA.

Tak zdrav kmečki fant zgleda user posted image

Kapice pa iščem za fotografiranje. Saj vem, da so take fotke za sladkorno fasat, sam babice in stare tetke jih pa kar rade gledajo user posted image

John BEAUMONT

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem