IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Estrella kako kaj kažejo sladkarije?
Zaenkart jih še nisem jedla
Vćeraj zvečer mi je pasalo, pa sem se zadržala. Danes sem stopila na vago(bi mogla ju3), pa sem pozabla
da ni danes sobota in je pokazala -1,3kg
No, imam malo dodatne motivacije.
Škrat se podobno obnaša kot naš. In to vedno zvečer. Nič mu ni prav, muli se, cvili kot prašiček pred zakolom
Ga vprašam kaj je, pa ne zna al pa noče povedat. Groza, ker ne vem več kaj narobe delam, da je tak. Najbolj bi bil zadovoljen, če bi skoz zraven njega sedela in se z njim ukvarjala, kar je pa enostavno nemogoče. Sem na istem kot ti in si ne znam pomagat. Verjetno bo čas naredil svoje, me pa jih moramo sprejet take kot so, čeprav nama ni všeč.
jana; ti pa tud vse pokvariš
Na čestitke se počaka in šele zvečer napiše, če bi slučajno pozabili
VSE NAJBOLJŠE 7 MESEČNIKU!!!!Naša še 6 nima
Moja vaga pa kaže -1kg

. Nimam nič abstinenčne krize.

Sem imela včeraj v trgovini neko sladkarijo v roki pa sem jo dala nazaj in rekla, da zato pa ne bomo denarja zapravljali. Ko pomislim koliko stane tale sladki šport me mine.
Glede psihologinje pa je tako, da je malo drago, da bi šla na svetovanje. Če ne bo pa treba zategnit pas in iti.

Bom šla spet po kakšne knjige pa bom videla. Ponavadi bolj meni pomagajo. Pa tudi to je nekaj. Upam, da bo moj prej prišel domov, da lahko v knjižnico skočim. Joj, nič ne bo. Sem se spomnila, da pride danes moja mami. Me prav zanima, če bom kakšen glavobol fasala zaradi nje.

Moja sestra dobi migreno, ko je z njo pol ure.