Men je pa dons mala padla s postelje HB ji ni nič sam ustrašle sva se obe k nore.Sem klicala P pa mi je dala napotke kako naj malo spremljam pa zaenkrat kaže da bo vse ok.
Ojoj, pa saj bo vse ok...
Si me spomnila, sem pozabila povedat....
Sem se ravno kakih 10 dni nazaj hvalila, da se nam še ni nič takega zgodilo...in kaj je blo zdaj v nedeljo?
Se Taja skopa in čiča lepo na sedežni....... zraven nje,
tik ob njej 
pa ati, pa neka igračka...mami pa iz kuhinje prihajam pa iz enih štirih metrov zakričim PAZI!, ker sem videla kaj bo....

in je že blo...čuf direkt z glavo dol, pa na srečo na tepih, ga je zadela....

za 2cm mimo bi bla na parketu...sreča naša

...
Se je začela naprej nagibat pa ne vem kaj je vidla hotla, ker nič tAKEGA NI BLO PRED OČMI, NO GLAVNO DA JE BLO VSE OK,(ups, ne kričim,sem zgleda caps lock drmnila zraven

) , jo je pa prevagalo tak da je strmoglavla...
pa je malo jokcala, pa niti rdečo ni blo...Ampak ati pa je dal v trenutku ko jo je gor pobral pa stisnil k sebi svetovno izjavo...
Ja mama! Grrrr...on pa zraven sedi pa bulji v ladota pa v zrneca in onga našega auerja...
jaz pa bi jo naj prijela s štirih metrov oddaljenosti, ker sem vidla kaj bo...
Dedci!
No glavno da je blo vse ok...pa saj vem, ponavadi se ravno zgodi ko si čist zraven...
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 21.11.2008 15:26:08 >